Komprimator för träavfall

Rullkomprimator som komprimerar träavfall - jämför priser på Recycla

Komprimera träpallar och eu-pallar

Har ditt företag behov av att komprimera stora volymer träavfall dagligen? En komprimator är en suverän lösning för att hantera ditt träspill på ett kostnadseffektivt sätt.

Komprimatorer hjälper företaget att minska transportkostnaderna samt förbättrar även avfallshanteringen. Träspill är något som ofta uppkommer när man får många lämningar som kommer på träpall eller EU-pall som det också kan kallas. Det uppstår även mycket träavfall vid rivningar av byggen som måste hanteras. De kan hantera stora mängder träspill vilket möjligjör att viktig yta snabbt kan öppnas upp när man får bort lastpallar med mera på ett smdigt sätt.

Jämför offerter kostnadsfritt

Komprimator - Cirkulär ekonomi

Genom att effektivt komprimera träavfall kan ni avsevärt minska antalet transporter som krävs, vilket leder till betydande besparingar på sophämtningskostnader. Med högsta möjliga transportvikt kan antalet transporter minskas med upp till 80%.

Många stora företag har börjat se fördelarna med att hantera avfall cirkulärt, vilket på sikt sänker kostnaderna. Om ni tar emot många EU-pallar eller trähäckar är det effektivt att återanvända de som är i gott skick och skicka de som inte håller måttet till återvinningen.

Tar ni emot mycket träavfall i form av eu-pallar? Då kan en skruvkomprimator vara något för er!

Är ni nyfikna på en komprimator för träavfall och behöver hjälp med er avfallshantering? Skicka en förfrågan till oss och ange uppskattade mängder som uppkommer i er verksamhet så hjälper vi er! Snabbt, enkelt och gratis! Har ni svårt för att avgöra vad ni behöver hjälp med? Ta kontakt med oss, så kommer våra handläggare hjälpa er.

Hur fungerar en komprimator för träavfall

Rollpack krossar trärester och en av de främsta fördelarna är dess kapacitet att minska behovet av frekventa tömningar. Träavfallet komprimeras effektivt medan "tänderna" på rullen krossar materialet. Detta minskar behovet av att tömma containern lika ofta som med traditionella metoder, vilket resulterar i betydande besparingar i både kostnader och tid för avfallshantering. Detta är särskilt fördelaktigt för företag och verksamheter med stora mängder avfall.

Det handlar om att anpassa lösningen efter ert företags specifika behov. Komprimatorerna är miljövänliga, kostnadseffektiva och en investering som på lång sikt förbättrar er avfallshantering.

Läs mer här om hur du kan hantera ditt returträ/returflis!

Rullkomprimator för träavfall

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen