Rollpack/rullkomprimator

Rollpack - jämför priser på Recycla

Om din verksamhet genererar stora mängder avfall, särskilt träavfall eller skrymmande material, kan en rollpack, även känd som rullkomprimator, vara en ovärderlig tillgång för din avfallshantering.

En rollpack krossar och komprimerar avfall, vilket minskar dess volym avsevärt och lämnar det mindre skrymmande. Denna kraftfulla maskin är inte bara effektiv för att hantera träavfall utan fungerar även för andra typer av material, inklusive skrot.

Jämför offerter kostnadsfritt

Hur fungerar en rullkomprimator?

En rullkomprimator fungerar genom att använda sin egen tunga vikt och starka "tänder" för att krossa och pressa avfallet i en vanlig öppen container. Det är själva huvudet med tänder som rullar och krossar avfallet.

Fördelen med en rullkomprimator är att det inte behövs någon speciell container, vilket innebär att när containern är full kommer tömningsfirman och skiftar behållare. Genom att använda sig av en rullkomprimator kan avfallet komprimeras upp till 10 gånger sin ursprungliga storlek. När man krossar avfallet minimerar man luften mellan avfallspartierna i containern och då skapas mer utrymme för mer avfall att slängas. På så sätt minskar man antalet tömningar och får till en mer kostnadseffektiv lösning för företaget på längre sikt.

En av de största fördelarna med rollpacken är dess förmåga att minska behovet av frekventa tömningar. Genom att effektivt packa och komprimera avfallet minskar rollpacken behovet av att tömma containern lika ofta som den annars skulle med traditionella metoder för avfallshantering. Detta leder till betydande besparingar i kostnader och tid för avfallshantering, vilket är fördelaktigt för företag och verksamhet med större volymer av avfall.

Utöver kostnadsbesparingarna är rollpacken också miljövänlig. Genom att minska antalet avfallstömningar minskar rollpacken användningen av resurser och energi som skulle krävas för transport och behandling av avfall. Detta leder till en minskad miljöpåverkan och är ett steg mot en mer hållbar avfallshantering.

Komprimator - bild på rullkomprimator för kartong

Rullkomprimator för träavfall

Använd Recycla för att hitta bästa lösningen!

För att hitta en rullkomprimatorlösning som passar er verksamhet är det bara att göra en kostnadsfri förfrågan hos oss. Vi samarbetar enbart med kvalitetssäkrade företag som kan hjälpa er att hitta en bra lösning som passar era behov och budget. Investera i en rollpack och upplev fördelarna med effektiv avfallshantering och minskad miljöpåverkan redan idag. Läs mer om avfallsutrustning och hitta den lösning som passar er bäst här!

Hitta bäst lösning

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen