Stationär komprimator? Få priser!

Få priser på stationära komprimatorer - snabbt, enkelt & gratis. Vi hjälper dig att jämföra aktuella erbjudanden från kvalitetssäkrade leverantörer. Skapa en förfrågan och få 1-4 prisförslag direkt för er verksamhets behov.

Stationär komprimator

En stationär komprimator är till stor nytta vid större mängder avfall. Vad som är bra med en stationär komprimator är att komprimatordelen sitter fast, det gör att containern kan vara större liksom presskraften. Maximala transportvikter kan på så sätt uppnås. Det finns dessutom en rad tillbehör för stationära komprimatorer för att underlätta hanteringen från er verksamhet.

Ofta krävs det lite större utrymme för att hantera en stationär komprimator vid tömning/hämtning och återlämning än en mobil komprimator.

Är ni nyfikna på en komprimator och behöver hjälp med er avfallshantering? Gör en förfrågan hos oss och ange uppskattade mängder som uppkommer i er verksamhet så hjälper vi er! Snabbt, enkelt och gratis!

Har ni svårt för att avgöra vad ni behöver hjälp med? Ta kontakt med oss på Recycla och så kommer våra handläggare hjälpa er.