Stationär komprimator

Stationär komprimator - jämför priser på Recycla

En stationär komprimator är perfekt för dig med riktiga stora behov och letar efter en kostnadseffektiv lösning på er avfallshantering.

Stationära komprimatorer är utvecklade för riktigt stora volymer avfall och kan användas för wellpapp, plast, brännbart och blandat avfall. Fördelen med en stationär komprimator är containern separeras vid tömning medan komprimatorenheten står stadigt kvar på marken, detta innebär att man man kan ansluta upp till 40 m³ stora containrar och ni får maximala lastvikter vid varje tömning.

Hitta bästa pris och lösning

Varför införskaffa stationär komprimator?

Genom den effektiva komprimeringen minskar ni antalet transporter avsevärt och minskar era sophämtningskostnader. Man får ut högsta maximala transportvikten och antalet transporter kan minska upptill 80%.

En stationär komprimator står gärna utomhus och kan utrustas med trattlösning för avfallstömning genom en vägg om man önskar att personalen slänger avfallet inomhus.

Komprimatorn stöder flera olika lastanondorningar om man vill slänga sitt avfall från conveyors eller från en vanlig lastkaj.

Läs mer här om vilken komprimator som skulle passa dig här!

Recycla checkmark
Minskade transportkostnader
Recycla checkmark
Bättre användning av transportkapacitet
Recycla checkmark
Högre produktivitet med större inkast
Recycla checkmark
Enklare och bekvämare materialhantering
Recycla checkmark
Renare och säkrare arbetsmiljö

Tillval för stationär komprimator

Det finns flera olika tillval som kan underlätta hanteringen för er. Man kan få komprimatorna att skicka ett SMS när den är full eller om inkastningstratten är upptagen. Komprimatorn kan beställas med olika typer av inkast exempelvis extra stora inkast eller inkast från sidan. Det finns dessutom ett brett utbud av extrautrustning för att passa era behov. Ni kan få till exempel vägganpassning med inkastningstratt och kärllyft för att tömma kärlen direkt i komprimatorn.

Valet av extrautrustning baseras på avfallstyp och anläggningens placering. Extrautrustningen monteras på utrustningen eller anläggningen efter dina önskemål och behov - vi hjälper gärna till med gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Är ni nyfikna på en komprimator och behöver hjälp med er avfallshantering? Gör en förfrågan hos oss och ange uppskattade mängder som uppkommer i er verksamhet så hjälper vi er! Snabbt, enkelt och gratis!

Har ni svårt för att avgöra vad ni behöver hjälp med? Ta kontakt med oss på Recycla

För vem passar en stationär komprimator för?

Har din verksamhet behov av att komprimera mer än 300 kg wellpapp, plast eller annat avfall per dag så är en stationär komprimator perfekt. Med en stationär komprimator minimerar ni antal hämtningar och på så sätt får en mer lönsam avfallshantering.

Stationära komprimatorer har den största inmatningsöppningen i sin klass och är därför den perfekta lösningen för skrymmande avfall, exempel stora wellkartonger.

Lämpliga avfallstyper

Recycla checkmark
Brännbart avfall
Recycla checkmark
Plast
Recycla checkmark
Wellpapp
Recycla checkmark
Kartong
Recycla checkmark
Blandavfall

Stationära komprimatorer är riktiga slithästar och klarar av era stora volymer av avfall. Med en stationär komprimator kan ni koppla på en container från 20 upp till 40 m³ stora containers. Maskinen kan även skicka notis till er sophämtare när den är full och behöver tömning, då noterar leverantören detta och planerar in det i schemat för tömning.

Behöver du hjälp med att välja?

Om du känner dig osäker på vilken typ av komprimator som bäst passar dina behov, tveka inte att kontakta oss på Recycla. Våra erfarna handläggare är redo att bistå med rådgivning och support för att säkerställa att ni hittar den mest lämpliga lösningen för er verksamhet.

Få offerter

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen