Pris

Hitta bästa pris på komprimatorer

Att hitta det bästa priset på komprimator är otroligt enkelt tack vare vår kostnadsfria jämförelsetjänst. Här kan du enkelt jämföra olika alternativ och spara pengar. Först och främst är det viktigt att specificera dina behov och krav när det gäller avfallskomprimatorer. Sedan kan du skapa en förfrågan här på Recycla för att få offerter från flera olika leverantörer.

När du har fått in offerter från olika leverantörer är det viktigt att noggrant jämföra dem. Titta inte bara på priset utan även på andra faktorer såsom garantier, leveranstider och eventuella extra tjänster som erbjuds. Det bästa alternativet är inte alltid det billigaste priset om det inte uppfyller dina behov.

Så när du letar efter det bästa priset på komprimatorer för wellpapp eller någon annan typ av avfall, använd Recycla för att göra processen enklare och mer kostnadseffektiv!

Få & jämför priser på komprimatorer

Så funkar det

Så fungerar det att få priser på komprimatorer för wellpapp och avfall

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningtjänst där du kan hitta Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Jämför priser och boka direkt online. Recycla hjälper dig att hitta perfekta priser för komprimatorer för wellpapp och avfall.

Det är enkelt, så här funkar det:

 • Skapa en kostnadsfri förfrågan
 • Beskriv vad du behöver hjälp med
 • Få prisförslag
 • Jämför prisförslagen och boka online
usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Har du frågor om vad för komprimator för wellpapp och avfall ni behöver? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Modeller och märken

Vilka typer av komprimatorer finns det?

Det finns en rad olika komprimatorer på marknaden som är anpassade efter vilka mängder och vilken typ av material som skall komprimeras. Nedan ser du en lista på olika typer av komprimatorer:

 • Stationär komprimator - Lämpar sig för betydande volymer av wellpapp, brännbart avfall eller plast. Den har en väl tilltagen inkastöppning som möjliggör påfyllning av material samtidigt som komprimatorn är i drift. Dessa komprimatorer kan enkelt anpassas till olika system och containrar oavsett storlek.
 • Mobil komprimator - Lämpar sig för löpande men samtidigt något mindre avfallsmängder och kräver sällan några strukturella förändringar. Det är en plug-and-play lösning och fungerar så snart elen är inkopplad. En mobil komprimator lämpar sig för wellpapp, papp, plast eller brännbart avfall.
 • Vätsketät komprimator - Lämpar sig för löpande mängder av fuktigt eller blött avfall såsom matavfall och kombineras ofta med en kylanläggning för att hålla illaluktande odör borta samtidigt som man minskar transportkostnaderna.
 • Rullkomprimator - Är utformad som en arm försedd med en rulle som komprimerar avfall i en öppen container.  En rullkomprimator lämpar sig för skrymmande material såsom träpallar, wellpapp och även metallskrot.
 • Begagnad komprimator - Det går att få tag på begagnade komprimatorer, då leverantörerna ofta tar in gamla komprimatorer som inbyte vid köp av nya. De rekonditioneras och fräschas upp och når ibland samma prestanda som en ny.
 • Komprimator för wellpapp och papp - Vilken komprimator du skall välja för att hantera er verksamhets wellpapp beror helt på förutsättningarna hos er och vilka mängder som produceras.
 • Komprimator för Brännbart avfall - Brännbart avfall består vanligtvis av papper, trä och plast som av en eller annan orsak inte separeras/källsorteras. Vilken typ av komprimator som lämpar sig bäst beror alltså på sammansättning, mängd samt förutsättningar vid er fastighet.
 • Komprimator för organiskt avfall - Med organiskt avfall avses oftast. frukt och grönt, andra typer av blöta livsmedel eller produktionsrester. Lämpliga typer av komprimatorer är kylda och eller vätsketäta komprimatorer.
 • Balpress för wellpapp och plast - Vid mindre volymer av wellpapp, papp eller plast är ofta en balpress det bästa alternativet. Balar produceras som lagras lokalt och sedan upphämtas av en transportör.

Recycla hjälper företag att hitta den bästa lösningen

Att hitta det bästa priset på komprimatorer för avfall, papp, wellpapp eller annat avfall kan vara avgörande för företag och organisationer som vill effektivisera sin avfallshantering och samtidigt hålla kostnaderna nere. Här är några steg att följa:

 1. Identifiera dina behov: Innan du börjar leta efter priser, måste du definiera er verksamhetsspecifika behov. Hur stor avfallsvolym har ni? Vilken typ av avfall ska komprimeras, är det wellpapp eller brännbart avfall eller något annat? Finns det specifika funktioner du behöver? Ju tydligare du kan vara med dina behov, desto mer exakta offerter kommer du att få.
 2. Skapa förfrågan och fyll i vårt superenkla formulär. Det är bra om du anger avfallsmängd, vilken typ av avfall det handlar om (t.ex. wellpapp. brännbart, plast) och om du har andra specifika krav.
 3. Få offerter: Efter att du har skickat in din information kommer du att få offerter från olika leverantörer. Jämför priserna och överväg också faktorer som garantier, kundsupport och leveranstider.
 4. Be om ytterligare information: Om du behöver mer information eller har specifika frågor, tveka inte att kontakta leverantörerna direkt. De är oftast glada att ge ytterligare information och klarlägga eventuella oklarheter.
 5. Utvärdera och välj: När du har alla offerter och nödvändig information kan du utvärdera och välja den bästa affären som uppfyller dina behov och budget.

Genom att följa dessa steg kan du säkerställa att du får den bästa möjliga affären och att din avfallshantering blir mer kostnadseffektiv och miljövänlig.

Få offerter på komprimator

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

När behövs en komprimator

Behöver er verksamhet en komprimator för avfallshantering?

En komprimator för avfall är nödvändig för att få en effektiv avfallshantering då man har lite större och löpande mängder med avfall. Mer specifikt är det avgörande att komprimera sitt avfall för att minska volym och att spara utrymme, då kommersiella verksamheter ofta har begränsat med utrymme.

En andra faktor är för att minska på transportkostnaderna och därmed miljöpåverkan, eftersom komprimerat avfall tar upp mindre plats och kräver färre transporter till återvinningsanläggningar. Dessutom används komprimatorer när avfallet innehåller är skrymmande material som måste komprimeras för att göra det hanterbart.

Slutligen kan en komprimator för avfall minska risken för lukt och skadedjur genom att avfallet packas tätare. Sammanfattningsvis är komprimatorer för avfall värdefulla för effektiv avfallshantering, kostnadsminimering och miljöskydd.

Få offerter på komprimatorer

Varför Recycla

Varför använda Recycla vid behov av komprimator

Recycla hjälper dig att effektivisera letandet av en lämplig komprimator för ditt behov. Här kan du enkelt jämföra priser och återvinningsföretag som besitter stor kunskap kring komprimatorer. Skapa en kostnadsfri förfrågan och hitta ett erbjudanden som passar dig för komprimator för wellpapp eller annat avfall som du handskas med.

Recycla finns med dig hela vägen och erbjuder kostnadfri rådgivning. Vi hjälper dig snabbt, enkelt och hållbart!

5 anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Snabb prisjämförelse
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning
Få offerter

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad är en komprimator?

En avfallskomprimator är en maskin eller anordning som används för att minska volymen av avfall genom att pressa det samman till mindre och mer kompakta enheter. Den används vanligtvis i industriella och kommersiella miljöer samt i sophanteringsfordon för att maximera utrymmet och minska transportkostnaderna för avfall. Genom att komprimera avfallet minskas även risken för lukt och spridning av skräp. Avfallskomprimatorer kan vara stationära eller portabla och används för att hantera olika typer av avfall, inklusive kartong, papper, plast, och organiskt material.

Vad är det för skillnad på en balpress och en komprimator?

Vad kostar en komprimator?

Kan man hyra/leasa en komprimator?

Vilka material kan man komprimera?

Vilka företag kommer skicka oss offerter via Recycla?

Kan man få priser på en begagnad kompirmator?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen