Komprimator för wellpapp och avfall - bild på komprimator

Komprimator för wellpapp & avfall

Hitta bästa pris

Hur hittar jag bästa pris på komprimatorer?

Att hitta det bästa priset på komprimator är otroligt enkelt tack vare vår kostnadsfria offerttjänst. Här kan du enkelt jämföra olika alternativ och spara pengar. Först och främst är det viktigt att specificera dina behov och krav när det gäller avfallskomprimatorer. Sedan kan du skapa en förfrågan här på Recycla för att få offerter från flera olika leverantörer.

När du har fått in offerter från olika leverantörer är det viktigt att noggrant jämföra dem. Titta inte bara på priset utan även på andra faktorer såsom garantier, leveranstider och eventuella extra tjänster som erbjuds. Det bästa alternativet är inte alltid det billigaste priset om det inte uppfyller dina behov.

Kom också ihåg att förhandla. Många leverantörer är villiga att diskutera priserna för att vinna din affär. Genom att använda en offertjänst som Recycla kan du förhandla med flera leverantörer samtidigt och få det bästa möjliga erbjudandet. Så när du letar efter det bästa priset på komprimatorer för wellpapp eller någon annan typ av avfall, tveka inte att använda vår tjänst för att göra processen enklare och mer kostnadseffektiv.

Få & jämför priser på komprimatorer

Vilka typer av komprimatorer finns det?

Det finns en rad olika komprimatorer på marknaden som är anpassade efter vilka mängder och vilken typ av material som skall komprimeras. Nedan ser du en lista på olika typer av komprimatorer:

 • Stationär komprimator - Lämpar sig för betydande volymer av wellpapp, brännbart avfall eller plast. Den har en väl tilltagen inkastöppning som möjliggör påfyllning av material samtidigt som komprimatorn är i drift. Dessa komprimatorer kan enkelt anpassas till olika system och containrar oavsett storlek.
 • Mobil komprimator - Lämpar sig för löpande men samtidigt något mindre avfallsmängder och kräver sällan några strukturella förändringar. Det är en plug-and-play lösning och fungerar så snart elen är inkopplad. En mobil komprimator lämpar sig för wellpapp, papp, plast eller brännbart avfall.
 • Vätsketät komprimator - Lämpar sig för löpande mängder av fuktigt eller blött avfall såsom matavfall och kombineras ofta med en kylanläggning för att hålla illaluktande odör borta samtidigt som man minskar transportkostnaderna.
 • Rullkomprimator - Är utformad som en arm försedd med en rulle som komprimerar avfall i en öppen container.  En rullkomprimator lämpar sig för skrymmande material såsom träpallar, wellpapp och även metallskrot.
 • Begagnad komprimator - Det går att få tag på begagnade komprimatorer, då leverantörerna ofta tar in gamla komprimatorer som inbyte vid köp av nya. De rekonditioneras och fräschas upp och når ibland samma prestanda som en ny.
 • Komprimator för wellpapp och papp - Vilken komprimator du skall välja för att hantera er verksamhets wellpapp beror helt på förutsättningarna hos er och vilka mängder som produceras.
 • Komprimator för Brännbart avfall - Brännbart avfall består vanligtvis av papper, trä och plast som av en eller annan orsak inte separeras/källsorteras. Vilken typ av komprimator som lämpar sig bäst beror alltså på sammansättning, mängd samt förutsättningar vid er fastighet.
 • Komprimator för organiskt avfall - Med organiskt avfall avses oftast. frukt och grönt, andra typer av blöta livsmedel eller produktionsrester. Lämpliga typer av komprimatorer är kylda och eller vätsketäta komprimatorer.
 • Balpress för wellpapp och plast - Vid mindre volymer av wellpapp, papp eller plast är ofta en balpress det bästa alternativet. Balar produceras som lagras lokalt och sedan upphämtas av en transportör.

Hur kan Recycla hjälpa mitt företag att hitta bästa komprimator?

Att hitta det bästa priset på komprimatorer för avfall, papp, wellpapp eller annat avfall kan vara avgörande för företag och organisationer som vill effektivisera sin avfallshantering och samtidigt hålla kostnaderna nere. Här är några steg att följa:

 1. Identifiera dina behov: Innan du börjar leta efter priser, måste du definiera er verksamhetsspecifika behov. Hur stor avfallsvolym har ni? Vilken typ av avfall ska komprimeras, är det wellpapp eller brännbart avfall eller något annat? Finns det specifika funktioner du behöver? Ju tydligare du kan vara med dina behov, desto mer exakta offerter kommer du att få.
 2. Klicka på "Skapa förfrågan" och fyll i vårt superenkla formulär. Det är bra om du anger avfallsmängd, vilken typ av avfall det handlar om (t.ex. wellpapp. brännbart, plast) och om du har andra specifika krav.
 3. Få offerter: Efter att du har skickat in din information kommer du att få offerter från olika leverantörer. Jämför priserna och överväg också faktorer som garantier, kundsupport och leveranstider.
 4. Be om ytterligare information: Om du behöver mer information eller har specifika frågor, tveka inte att kontakta leverantörerna direkt. De är oftast glada att ge ytterligare information och klarlägga eventuella oklarheter.
 5. Utvärdera och välj: När du har alla offerter och nödvändig information kan du utvärdera och välja den bästa affären som uppfyller dina behov och budget.

Genom att följa dessa steg kan du säkerställa att du får den bästa möjliga affären och att din avfallshantering blir mer kostnadseffektiv och miljövänlig.

Få offerter på komprimator

När behöver er verksamhet en komprimator för er avfallshantering?

En komprimator för avfall är nödvändig för att få en effektiv avfallshantering då man har lite större och löpande mängder med avfall. Mer specifikt är det avgörande att komprimera sitt avfall för att minska volym och att spara utrymme, då kommersiella verksamheter ofta har begränsat med utrymme.

En andra faktor är för att minska på transportkostnaderna och därmed miljöpåverkan, eftersom komprimerat avfall tar upp mindre plats och kräver färre transporter till återvinningsanläggningar. Dessutom används komprimatorer när avfallet innehåller är skrymmande material som måste komprimeras för att göra det hanterbart.

Slutligen kan en komprimator för avfall minska risken för lukt och skadedjur genom att avfallet packas tätare. Sammanfattningsvis är komprimatorer för avfall värdefulla för effektiv avfallshantering, kostnadsminimering och miljöskydd.

Få offerter på komprimatorer

Vanliga frågor och svar

Vad är en komprimator?

En avfallskomprimator är en maskin eller anordning som används för att minska volymen av avfall genom att pressa det samman till mindre och mer kompakta enheter. Den används vanligtvis i industriella och kommersiella miljöer samt i sophanteringsfordon för att maximera utrymmet och minska transportkostnaderna för avfall. Genom att komprimera avfallet minskas även risken för lukt och spridning av skräp. Avfallskomprimatorer kan vara stationära eller portabla och används för att hantera olika typer av avfall, inklusive kartong, papper, plast, och organiskt material.

Vad kostar en komprimator?

Kan man hyra/leasa en komprimator?

Vilka material kan man komprimera?

Vilka företag kommer skicka oss offerter via Recycla?

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet