Komprimator för matavfall

Komprimator för matavfall - jämför priser Recycla

En komprimator för matavfall är en enhet som spelar en avgörande roll i att minska volymen av organiskt avfall genom att komprimera det. Dessa enheter, som ofta är kylda och vätsketäta för att hantera blöta livsmedel, är särskilt användbara för verksamheter med stora och kontinuerliga mängder avfall. Genom att effektivt minska volymen av matavfall sparar komprimatorer inte bara utrymme utan minskar också behovet av frekventa sophämtningar och transporter till återvinningsanläggningen.

Hitta bästa pris och lösning nu!

Effektivt för företag som hanterar stora mängder organiskt avfall

En stor utmaning som många verksamheter står inför är hur man hittar ett effektivt sätt att ta hand om sitt matavfall som både är lönsamt för verksamheten och snällt mot miljön. Organiskt avfall, såsom frukt, grönsaker och andra blöta livsmedel, utgör en betydande del av det totala avfallet som genereras, och dess hantering kräver smarta lösningar. En smart lösning är att införskaffa sig en komprimator för matavfall.

Att komprimera matavfallet tar ni upp mindre plats, vilket minskar behovet av dyra och resurskrävande transporter. Samtidigt som ni minskar transportkostnaderna minskar också ditt företag miljöpåverkan från utsläpp och bränsleförbrukning.

Gör miljön en tjänst och hitta bästa lösningen via Recycla

En komprimatorer för organiskt avfall erbjuder inte bara ekonomiska och miljömässiga fördelar för företag. Genom att minska mängden av organiskt avfall som hamnar på tippen bidrar de också till att minska metanemissioner. Metan är en kraftfull växthusgas som frigörs när organiskt material bryts ner. Genom att använda en komprimator för matavfall kan ert företag spela en aktiv roll i att minska sin koldioxidavtryck och främja en mer hållbar framtid för vår planet.

Använd Recycla för att jämföra priser och leverantörer för komprimator för organiskt avfall. Recycla hjälper dig snabbt, enkelt och hållbart.

Komprimerar matavfall enkelt

Matavfall faller under kommunalt monopol, vilket innebär att enbart kommunen eller kommunens upphandlade entreprenör får hämta avfallet. Däremot finns det flera verksamheter inom livsmedelsindustrin där mycket spill uppstår som inte kan gå till försäljning. Då krävs det att man hittar en effektiv lösning på hur man minskar miljöpåverkan samtidigt som företaget har en kostnadseffektiv lösning. En sån lösning är komprimator.

Komprimatorn pressar avfallet med en pressplatta och minskar volymerna avfallsvolymerna med endast ett knapptryck. Komprimatorn säger själv till när den är full och behöver tömning. Där finns det även smart-tilläg som kan skicka din sophämtare en notis om att den behöver tömmas, och transportören noterar detta för att planera tömning.

Har du frågor om hur din verksamhet ska hantera allt ert matavfall kan du kontakta oss här eller läsa mer om avfallsutrustning här.

Få offerter

Egenskaper:

Recycla checkmark
Kan lägga till kylda och vätsketäta behållare för att minimera lukt
Recycla checkmark
Kan köpas, hyras eller leasas - både ny eller begagnad utrustning
Recycla checkmark
Kompakt design som kräver minimalt med plats
Recycla checkmark
Kompatibel med hämtfordon från flertalet tillverkare
Recycla checkmark
Kan integreras med befintlig lastutrustning
Recycla checkmark
Enkel underhållning av maskinerna
Recycla checkmark
Robust och väl genomtänkt konstruktion som ger lång livslängd

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen