Mobil komprimator

Mobil komprimator

En mobil komprimator är den utmärkta lösningen för medelstora till större verksamheter som hanterar större mängder avfall. Dessa maskiner är flyttbara och kan enkelt omplaceras, dem lämpar sig till verksamheter där en stationär komprimator inte får plats.

Trots att mobila komprimatorer har kapacitet att hantera stora volymer tar de inte upp mer yta än en vanlig standardcontainer. Detta innebär att de är mycket effektiva när det gäller att maximera utrymmet på platsen där de placeras. Mobila komprimatorer har förmågan att komprimera avfallet till en sådan grad att en enda enhet kan rymma flera gånger mer avfall än vad en vanlig container kan hantera.

Varför införskaffa en mobil komprimator?

En mobil avfallskomprimator har fördelen att risken för spill vid tömning är relativt liten pågrund av att avfallet hålls säkert inneslutet, till skillnad från sitt stationära syskon. Detta gör att tömningen blir renare men också mer kontrollerad.

Förutom att minska CO₂-utsläppen genom färre transporter, kan mobila avfallskomprimatorer bidra med en kostnadseffektiv lösning då ni slipper betala för lika många tömningar om ni hade haft en vanlig avfallscontainer.

Hitta bästa pris och lösning
  • Automatiserad lösning: Den automatiserade processen minskar tiden som läggs på avfallshantering, vilket frigör tid för kärnverksamheten.
  • Effektivare materialhantering: Underlättar en renare och säkrare arbetsmiljö genom att minska behovet av manuell hantering.
  • Lägre transportkostnader: Mindre volym avfall innebär färre transporter, vilket sänker kostnaderna och minskar CO₂-utsläppen.
  • Kräver lite utrymme: Tar inte upp mycket plats.
  • Kompatibel med flera fordon: Passar till hämtningsfordon från de flesta tillverkare.
  • Koordinering med utrustning: Kan enkelt koordineras med befintlig lastutrustning.

Hur fungerar en mobil komprimator?

När du använder en mobil komprimator behöver du bara slänga ditt avfallet i presskammaren. Den horisontella pressplattan som är inbyggd i containern tar sedan hand om komprimeringsprocessen. Fortsätt fylla komprimatorn med avfall tills att maskinen signalerar att den är 100% full. Sedan tar din återvinningspartner hand om hela enheten för tömning där de plockar upp den med lastbil och den tomma mobila komprimatoren återvänder sen till sin plats efter tömning, redo för nästa omgång.

Det krävs inga strukturella förändringar när ni införskaffar en mobil komprimator, du kopplar bara in strömförsörjningen. Du kan enkelt placera komprimatorn i anslutning till verksamheten, exempelvis vid lastkajen. Underlätta er dagliga avfallshanteringen genom att införskaffa en mobil komprimator!

Varför välja mobil komprimator

Anpassningsmöjligheter för specifika branschers behov: Mobila komprimatorer erbjuder en anpassningsbara lösningar för att möta de unika kraven inom olika sektorer såsom livsmedelsproduktion, hälso- och sjukvård eller tillverkningsindustri. Oavsett om det handlar om att hantera olika typer av avfall eller uppfylla stränga hygienstandarder kan dessa komprimatorer skräddarsys för att passa smidigt in i din branschs arbetsflöde.

Ekonomisk Lönsamhet: Det är värt att undersöka de ekonomiska fördelarna med att investera i en mobil komprimator. Tänk på de långsiktiga kostnadsbesparingarna jämfört med andra avfallshanteringssystem. Att införskaffa en mobil komprimator ska ses som en investering. Du kan välja mellan att hyra, köpa eller leasa maskinen samt kolla på ny utrustning eller bättre begagnad.

Optimal för:

Recycla checkmark
Wellpapp
Recycla checkmark
Plast
Recycla checkmark
Bio/organiskt
Recycla checkmark
Brännbart
Recycla checkmark
Blandat

Är också:

Recycla checkmark
Pålitlig och underhållsvänlig
Recycla checkmark
Har låg decibelnivå: (<70 dB)
Recycla checkmark
Robust hållbar design som ska hålla dig flera år

Är du osäker på vilken typ av komprimator du ska använda dig av kan du trycka här så får du mer information om exakt vilka material som kan komprimeras men också se vilken typ av komprimator som passar ert behov.

Behöver du hjälp med att välja?

Om du känner dig osäker på vilken typ av komprimator som bäst passar dina behov, tveka inte att kontakta oss på Recycla. Våra erfarna handläggare är redo att bistå med rådgivning och support för att säkerställa att ni hittar den mest lämpliga lösningen för er verksamhet.

Få offerter på mobil komprimator

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen