Komprimator för wellpapp

Komprimator för wellpapp - bild på grå komprimator vid butik - Jämför priser på komprimatorer på Recycla

En komprimator för wellpapp är en väsentlig maskin för verksamheter som hanterar stora volymer av wellpapp och kartong. Genom att använda en komprimator för wellpapp kan ni drastiskt minska volymen på ert avfall och därmed spara både utrymme och pengar på sophämtning. Denna maskin är särskilt användbar för verksamheter som genererar mer än 300 kg wellpapp dagligen.

Hos Recycla kan du enkelt jämföra olika modeller och leverantörer för wellpapp komprimatorer för att hitta den mest kostnadseffektiva och praktiska lösningen för din verksamhet – snabbt, enkelt och gratis.

Jämför priser

Sänk dina avfallskostnader med en komprimator för wellpapp

Att komprimera wellpapp är en effektiv lösning för att optimera avfallshanteringen. Genom att använda en komprimator wellpapp minskar ni antalet transporter, vilket i sin tur leder till lägre transportkostnader och en mindre miljöpåverkan. Dessutom hjälper det er att hålla arbetsmiljön ren och organiserad, vilket bidrar till en säkrare och mer produktiv arbetsplats.

En stor fördel med en komprimator wellpapp är att den kan utrustas med olika tillval för att möta just era behov. Ni kan till exempel få enheten att skicka ett SMS när den är full eller om inkastningstratten är upptagen. Detta gör att ni kan planera tömningen mer effektivt och undvika onödiga stopp i arbetet. Dessutom finns det möjlighet att anpassa inkastet för att passa era specifika förhållanden, till exempel extra stora inkast eller inkast från sidan.

Komprimator - Hur väljer jag rätt?

När du överväger att skaffa en komprimator wellpapp är det viktigt att tänka på specifika faktorer som påverkar ditt val. Hur stora volymer av wellpapp genererar din verksamhet och hur mycket utrymme har du tillgängligt för att placera komprimatorn?

Samt, behöver du en stationär eller en mobil komprimator? En stationär komprimator är idealisk för verksamheter med stora mängder avfall eftersom den har en högre kapacitet. En mobil komprimator däremot, kan flyttas runt på arbetsplatsen och är perfekt för verksamheter som behöver flexibilitet.

Hitta bästa pris och lösning

Viktiga faktorer att tänka på innan köp

Recycla checkmark
Mängder - hur stora volymer wellpapp eller kartong producerar din verksamhet?
Recycla checkmark
Tillgänglig yta - hur stort utrymme finns för att placera ut en komprimator för wellpapp?
Recycla checkmark
Lastmöjligheter - finns det exempelvis lastkaj?
Recycla checkmark
Flöde - producerar verksamheten avfall löpande eller är det säsongsbetonat?
Recycla checkmark
Bekvämlighet - behöver du kunna slänga flera olika material på samma plats?
Recycla checkmark
Köpa, hyra eller leasa - vilket alternativ passar din verksamhet bäst?

Vanliga frågor om komprimator för wellpapp

Vad är en wellpapp-komprimator? En wellpapp-komprimator är en maskin som används för att komprimera och hantera wellpapp på ett effektivt sätt. Den minimerar volymen av wellpapp, vilket resulterar i färre transporter och lägre kostnader.

Varför ska jag använda Recyclas jämförelsetjänst för att hitta en wellpapp-komprimator? Med Recyclas jämförelsetjänst kan du enkelt och snabbt få upp till 4 offerter att jämföra – allt inom 5 sekunder. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri.

Vad kostar en ny komprimator för wellpapp? Kostnaden varierar beroende på modell och kapacitet. För att få en uppfattning om kostnaden kan du skicka en förfrågan via Recycla och få flera offerter att jämföra mellan som passar dina behov.

Vilken modell av wellpapp-komprimator ska jag välja? Valet av wellpapp-komprimator beror på flera faktorer, inklusive mängden wellpappavfall, tillgängligt utrymme på arbetsplatsen och om du har löpande eller säsongsbetonade flöden. Våra rådgivare på Recycla kan hjälpa dig att hitta den mest lämpliga modellen – utan kostnad.

Kan jag hyra en wellpapp-komprimator via Recycla? Ja, vi hjälper dig få offerter från godkända leverantörer inom avfallsutrustning som kan hyra ut komprimatorn. Skicka in en förfrågan där du uppger du önskar få pris på hyra och få upp till 4 offerter – kostnadsfritt.

Varför jämföra wellpapp-komprimatorer via Recycla?

Att jämföra priser och avfallsutrustning tar tid. Behöver du guidning till rätt modell, rätt återförsäljare eller har svårt att formulera verksamhetens behov? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Våra kunniga rådgivare hjälper dig att:

  • få en översikt över alla modeller och återförsäljare
  • få fram priser på att hyra, leasa eller köpa komprimatorer
  • kunna jämföra mellan ny och begagnad avfallsutrustning.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen