Komprimator för wellpapp & kartong

stationar komprimator

Hitta rätt wellpapp-komprimator för dina behov

En komprimator minskar verksamhetens transportkostnader för avfall samtidigt som den effektiviserar arbetet för dina anställda. Via Recycla kan du jämföra olika wellpapp-komprimatorer för att hitta den bästa lösningen – snabbt, enkelt och gratis.

Så kan Recycla hjälpa dig

Recycla hjälper företag, organisationer och privatpersoner till en miljömässigt effektiv återvinning och avfallshantering. Vi samlar dagligen in data om priser, återförsäljare och utrustning för att kunna erbjuda dig upp till 4 offerter från olika aktörer. Skicka in en förfrågan och få offerter inom 5 sekunder.

Tips inför din förfrågan

Det finns många olika typer och modeller av komprimerande utrustning för wellpapp och kartong. Innan du skickar in en förfrågan är det smart att tänka över vilka behov och förutsättningar din verksamhet har. Här är några faktorer som är bra att fundera över:

 • Mängder - hur stora volymer wellpapp eller kartong producerar din verksamhet?
 • Tillgänglig yta - hur stort utrymme finns för att placera ut en komprimator för wellpapp?
 • Lastmöjligheter - finns det exempelvis lastkaj?
 • Flöde - producerar verksamheten avfall löpande eller är det säsongsbetonat?
 • Bekvämlighet - behöver du kunna slänga flera olika material på samma plats?

Beskriv dina behov i förfrågan, ju tydligare desto enklare för oss att hitta en wellpapp-komprimator som passar din verksamhet.

Hjälp att hitta en optimal komprimator för wellpapp?

Behöver du guidning till rätt modell, rätt återförsäljare eller har svårt att formulera verksamhetens behov? Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Våra kunniga rådgivare hjälper dig att:

 • få en översikt över alla modeller och återförsäljare
 • få fram priser på att hyra, leasa eller köpa komprimatorer
 • kunna jämföra mellan ny och begagnad avfallsutrustning.

Vanliga frågor och svar

Vad är en wellpapp-komprimator? En wellpapp-komprimator är en maskin som används för att komprimera och hantera wellpapp på ett effektivt sätt. Den minimerar volymen av wellpapp, vilket resulterar i färre transporter och lägre kostnader.

Varför ska jag använda Recyclas jämförelsetjänst för att hitta en wellpapp-komprimator? Med Recyclas jämförelsetjänst kan du enkelt och snabbt få upp till 4 offerter att jämföra – allt inom 5 sekunder. Tjänsten är dessutom helt kostnadsfri.

Vad kostar en ny komprimator för wellpapp? Kostnaden varierar beroende på modell och kapacitet. För att få en uppfattning om kostnaden kan du skicka en förfrågan via Recycla och få flera offerter att jämföra mellan som passar dina behov.

Vilken modell av wellpapp-komprimator ska jag välja? Valet av wellpapp-komprimator beror på flera faktorer, inklusive mängden wellpappavfall, tillgängligt utrymme på arbetsplatsen och om du har löpande eller säsongsbetonade flöden. Våra rådgivare på Recycla kan hjälpa dig att hitta den mest lämpliga modellen – utan kostnad.

Kan jag hyra en wellpapp-komprimator via Recycla? Ja, vi hjälper dig få offerter från godkända leverantörer inom avfallsutrustning som kan hyra ut komprimatorn. Skicka in en förfrågan där du uppger du önskar få pris på hyra och få upp till 4 offerter – kostnadsfritt.

Varför jämföra wellpapp-komprimatorer via Recycla?

Att jämföra priser och avfallsutrustning tar tid. Vi samlar dagligen in data från leverantörer för att du ska slippa kompromissa med tid, ekonomi eller hänsyn till miljön. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du hitta en optimal lösning utifrån dina behov – oavsett om den lösningen innebär att hyra, leasa eller köpa en komprimator för wellpapp.

5 anledningar att jämföra via oss

 • offerter inom 5 sekunder
 • 1-4 offerter att välja mellan
 • över 100 000 förmedlade uppdrag sedan starten 2011
 • gratis offerttjänst
 • gratis rådgivning.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 214

Erbjudanden senaste månaden

768

Uppdrag senaste månaden

6 881

Totalt antal omdömen