Fastighetsnära insamling - FNI

Det ska vara lätt att göra rätt - Både för individen och för verksamheten.

Abonnemanget Fastighetsnära Insamling (FNI) innebär sophämtning nära fastigheten. Fler kommuner väljer idag att satsa på fastighetsnära insamling av förpackningar och tidningar. Vi har sett en ökad efterfrågan för FNI-tjänster och detta kommer bara fortsätta att växa!

Det finns många bra anledningar till att ha sortering i sin fastighet. T.ex. era avfallskostnader kan gå ned, ni gör en stor insats för miljön och ni gör era boenden glada!

Vilken sortering vill ni erbjuda era boende?

FNI innebär sophämtning av allt er avfall som t.ex. hushållsavfallet, matavfall, förpackningar och tidningar. Ni kan erbjuda era boende sophämtning i kärl eller välja att installera markbehållare.

Underjordsbehållare för FNI

Att installera underjordsbehållare kan underlätta massor! Ni slipper se överfulla kärl och det finns ingen risk för att avfallet kommer lukta. Samt ni sparar mycket utrymme och kan slänga mer avfall på en liten yta. Plus att det är också väldigt snyggt!

Behållarna liknar en underjordisk återvinningsstation och det finns två varianter, underjordisk container eller underjordisk säck. Underjordsbehållaren har ett nedkasthål ovanför marken och tömning sköt av en lastbil med kran.

Hushållsavfall? – Kontakta din kommun för hjälp.

Med hushållsavfall avses vanligen soppåsen under vasken i vår bostad. Men hushållsavfall uppkommer även från verksamheter. För mer information om ert avfall kan du läsa om här på vår artikel Vad betyder hushållsavfall och kommunalt monopol. Det kan verka förvirrande men kontakta gärna din kommun eller oss om du känner dig osäker.

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimat-påverkan
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna återvinningsföretag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.47/5
(5555)

Kundrecensioner

Löpande uppdrag: Returpapper - Kontor - Älvsjö, Stockholm

Svenska Servicestyrkan AB fick omdömet

Glasförpackningar - Hotell & Restaurang - Stockholm

Office Recycling Sverige AB fick omdömet

Löpande uppdrag: Glasförpackningar - Hotell & Restaurang - Åkersberga, Österåker

Bra!

Office Recycling Sverige AB fick omdömet