Återvinning av metallförpackningar

Skapa en förfrågan med era behov och få 1-4 offerter på hämtning & återvinning av era metallförpackningar!

Metallförpackningar

Metall kan återvinnas hur många gånger som helst utan att det blir av sämre kvalité. Det är därför det är viktigt att man sorterar ut sina metallförpackningar så att detta kan återvinnas korrekt. Vid insamling av metallförpackning sorteras stålet bort från aluminiumförpackningarna med hjälp av magneter. Vid omsmältning av stålförpackningar sparar man 75% av energin som behövs för att framställa nytt stål från järnmalm.

Gör såhär Böj in vassa lock på konservburkarna, ta av locket på glasburkarna och släng i behållaren för metallförpackningar. Burkar som har lim- eller färgrester kvar ska lämnas som farligt avfall. Spikar, skruvar, stekpannor, och annat metallskrot som inte är förpackningar ska lämnas som metallskrot på återvinningsanläggning. Glöm inte att även peta loss vekhållaren från värmeljuskoppen!

Har er förening eller verksamhet funderat över insamling av metallförpackningar?

Skapa en förfrågan här på Recycla.se med era behov och få 1-4 offerter på hämtning & återvinning av metallförpackningar från er verksamhet. En helt kostnadsfri och snabb tjänst, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst.