Sophämtning från verksamheter?

Vilket Sophämtningsföretag har bäst erbjudande? Vi har samlat Sophämtningsföretag över hela Sverige. Skicka en förfrågan & jämför offerter för sophämtning & Sophantering. Vi hjälper ert företag eller verksamhet till bästa lösning oavsett om det gäller en tillfällig utrensning eller en löpande hantering.

sophämtning

Senaste Förfrågningar

6-12 Underjordsbehållare - Fastighetsbolag med projekt i Växjö Kronoberg
Destruktion av Livsmedel ( nötter mm) - Årsta Stockholm
400 ton spannmål kontaminerat med Eternit - Eslöv Skåne
Avfallshantering ( inkl FNI & Miljöstation) - BRF Nacka Stockholm
Hämtning av 40 blå plastsäckar - Höganäs Skåne

Hjälp oss bli bättre!

Har du synpunkter, kommentarer eller andra åsikter om återvinning eller om recycla.se i övrigt. Kontakta oss gärna.

Sophämtning från företag

Behöver ni få hjälp med att få bort sopor eller annat skräp från er verksamhet? Oavsett om det handlar om hämtning av sopor från ett kontor, en butik eller en industri, finns det ofta flera alternativ att tillgå. Här på Recycla har vi samlat alla godkända alternativ. Vi hjälper dig helt enkelt att handla upp & jämföra olika alternativ. Vi gör det helt kostnadsfritt & det tar bara några minuter av er tid att skapa en förfrågan. Sedan kontaktar vi olika företag som jobbar med sophämtning och ber dem återkommer till er med ett priser. Du kan med vår tjänst på ett enkelt sätt se över era kostnader för sophämtning.

Sophämtning från hushåll

Det är inte helt lätt att veta vem som får hämta vad. Regelverket kring sophämtning skiljer sig dessutom mellan olika delar av Sverige. Det som vi kallar hushållsavfall ( i regel de matavfall etc. som vi slänger i soptunnan) är upphandlat och styrt av den kommun som du bor i. Dvs. din kommun har upphandlat en aktör för hämtning av allt hushållsavfall i er kommun. Annat material som grovavfall & förpackningar etc. varierar från kommun till kommun. Men var inte oroliga för det, skicka in en förfrågan till oss så hjälper vi er!

Läs mer om Sophämtning på Wikipedia.

Gratis Rådgivning för Verksamheter

Tel: 010-10 10 780

E-post: