Pris

Vad kostar det att återvinna elektronik i Malmö?

Priset för att återvinna elektronik kan variera betydligt beroende på olika faktorer. I vissa fall kan du till och med få betalt för att lämna in vissa elektronikprodukter för återvinning, särskilt om de innehåller återvinningsbara material såsom kretskort, hårddiskar och processorer. Dessa komponenter kan innehålla små mängder ädelmetaller som guld, silver, palladium och koppar, vilket gör dem värdefulla.

Men för privatpersoner är det tyvärr sällan vanligt att få någon ersättning för att återvinna elektronik. Istället kan det ofta kosta pengar att bli av med elektronikskrot som skärmar, tangentbord, radioapparater, vitvaror, lampor, leksaker och hushållsapparater. Priset för att bli av med sådant skrot kan variera beroende på, hur ofta du behöver hämtning, mängden av skrot som ska hämtas och vilka specifika produkter det handlar om. Recycla hjälper till att hitta den bästa lösningen för elektronikåtervinning i Malmö!

Exempel på elektronikavfall:

Recycla checkmark
Mobiltelefoner
Recycla checkmark
Datorer
Recycla checkmark
Radioapparater
Recycla checkmark
Vattenkokare
Recycla checkmark
TV-apparater
Recycla checkmark
Hårddiskar
Få offerter på elektronikåtervinning

Så fungerar det

Så fungerar det att få priser på elektronikåtervinning via Recycla

Recycla är en kostnadsfri jämförelsetjänst som har samlat Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Vi har undersökt, synat och testat alla våra partners för att säkerställa att håller högsta industristandard och kvalitet - så att du slipper! Nu kan äntligen du som företag, privatperson eller företag få hjälp med din elektronikåtervinning och hitta bäst återvinningslösning eller pris.

Det enda du behöver göra är:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Du får prisförslag oftast samma dag.
  • Du jämför förslagen och bokar det erbjudande du är nöjd med.

usp-lightning

Gratis jämförelsetjänst

Vi ger dig jämförelsepriser samma dag efter att du har skickat din förfrågan.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Företag eller privatperson

Elektronikåtervinning för företag och privatpersoner

Om ditt företag ska göra sig av med elektronikavfall som exempelvis gamla datorer är det viktigt att avfallet hanteras korrekt – både med tanke på miljön och utifrån en säkerhetsaspekt. Vi kan hjälpa dig att jämföra aktörer som kan erbjuda lösningar för både elektronikåtervinning och säkerhetsdestruktion av hårddiskar med känslig data.

Som privatperson är det viktigt att du tar hand om ditt elektronikavfall på rätt sätt. Många återvinningscentraler i Malmö tar emot elektronikavfall gratis. Kontakta din kommun för mer information eller använd vår tjänst för att jämföra priser och alternativ för elektronikåtervinning i Malmö.

Få offerter

14 588

Timmar sparade från tippen

4,5 / 5

Betyg

10 000

Nöjda kunder

24/7

Alltid godkänd återvinning

Gör avfall till en intäkt

Deras skrot blev en inkomst istället för en utgift

Företaget Urbancorner AB skapade en förfrågan där de önskade få hjälp med hämtning och återvinning av elskrot som blev över från reparationer av elcyklar.

På Recycla blev de ihopmatchade med ett återvinningsföretag som var intresserad av att köpa skrotet. Något som Urbancorner tidigare betalat ganska mycket för att få hämtat blev nu istället en intäkt.

Läs mer om Urbancorners historia från skrot till inkomst här.

Skapa förfrågan & få exakta priser

Varför Reycla

Varför använda Recycla vid elektroniåtervinning i Malmö

Behöver du hjälp att hitta det bästa alternativet för elektronikåtervinning i Malmö? Med Recycla är det enkelt att göra miljömedvetna val utan att kompromissa med vare sig tid eller pengar.

Vi jämför priser och leverantörer åt dig, det enda du behöver göra är att välja! Få offerter för elektronikåtervinning idag!

5 anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad räknas som elektronikavfall?

Allt avfall som har sladd eller drivs av batteri räknas som elektronikavfall. Det kan innefatta allt från trasiga lampor och mobiltelefoner till uttjänta TV-apparater och datorer.

Hur återvinns datorer och annan IT-utrustning?

Vad händer med min personliga data när jag återvinner min dator?

Vad är "säkerhetsdestruktion" av elektronik?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 388

Erbjudanden senaste månaden

849

Uppdrag senaste månaden

7 205

Totalt antal omdömen