Återvinning från industri/lager

Avfallshantering fran industri

Industrier och lagerlokaler har oftast stora avfallsflöden och högt tempo, så det är extra viktigt med rätt avfallshantering som passar verksamheten! Idag vill man också ta ett större ansvar inom sin återvinning för att öka sin lönsamhet och för att minska sin verksamhets miljöpåverkan.

Rätt återvinning från industriell verksamhet kan vara av stor betydelse. Det handlar dels om direkta ekonomiska effekter som ersättning och kostnader för olika material. Men även hur hanteringen sker i er verksamhet. Det går i många fall att integrera hanteringen av produktionsspill i produktionsprocessen. En effektiv hantering av produktionsmaterial är också en avgörande faktor för att minska industrins miljöpåverkan samt påverka er produktivitet och ekonomi mycket positivt.

Vad bör man tänka på?

Industriella verksamheter har idag olika avfallsflöden och processer som behöver ses över. Hur hanterar er verksamhet ert produktionsspill? Lägger personalen mycket tid på lagret och funderar över hur avfallet ska sorteras? Behöver er verksamhet avfallsutrustning som komprimatorer eller balpressar?

Kolla över er verksamhets hantering och beskriv ert behov på Recycla.se så kommer godkända och kvalitetssäkra återvinningsföretag höra av sig till er med skräddarsydda lösningar.

Återvinningsföretagen som finns på Recycla.se kan hjälpa er med allt ifrån hantering av farligt avfall till slamsugning, högtrycksspolning och återvinningslösningar för kontorsmaterial. Minska er totalkostnader och effektivisera era arbetsflöden med smartare återvinning redan idag!

Se över er hantering idag

Har ni bra avsättning idag? Lägger ni mycket tid på er avfallshantering som ni hade behövt lägga på annat? Dem återvinningsföretag som finns på Recycla.se brinner för att kunna ge industrier och lager skräddarsydda avfallslösningar som kan förbättra ert arbete och ekonomi.

Se över er hantering idag och skapa en förfrågan på Recycla.se med ert behov så tar vi fram 1-4 offerter från godkända återvinningsföretag för er att jämföra mellan, helt kostnadsfritt och superenkelt. Så får ni mer tid att ägna er åt butiken och kunderna!

Rest- och matavfall – Kontakta din kommun för hjälp.

Verksamheters rest- och matavfall räknas som hushållsavfall. Det är kommunen eller den entreprenör som är upphandlad av kommunen som ansvarar för ert hushållsavfall. Detta gäller då Sverige har kommunalt monopol på rest- och matavfall. Har du frågor om ert hushållsavfall? Ta då kontakt med er kommun och så hjälper dem er.

Är du nyfiken på mer information om hushållsavfall kan du läsa mer om det här hos Natuvårdsverket:

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 1000 anslutna återvinningsföretag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.48/5
(6111)

Kundrecensioner

Bortforsling - 1 m³ Möbler/grovsopor - Djursholm, Danderyd

United Services Sweden AB fick omdömet

1 M byggsäckar - Brännbart - Hägersten, Stockholm

Kasta AB fick omdömet

Hyra container - 0 - 10 m³ Blandat avfall - Getinge, Halmstad

Ragn-Sells AB fick omdömet