Hitta bästa lösningen för återvinning

Hitta bästa lösningen för återvinning

Har ditt företag avfall som behöver återvinnas? Vi kan hjälpa er att hitta ett prisvärt företag som hjälper er med återvinning i Linköping. Använd vår jämförelsetjänst och jämför flera erbjudanden.

Att jämföra priser är nyckeln till att sänka företagets avfallskostnader. Vi samarbetar med över 350 återvinningsföretag och samlar dagligen in data från våra partners om transportavgifter och avfallshantering. Det är ska vara enkelt att jämföra och boka direkt via Recycla!

Vad påverkar priset?

Kostnaden för avfallet ni vill återvinna kan skilja beroende på vilken typ av avfall det är, transsporttid och återvinningsföretagets kapacitet att hantera avfallet. Genom att skicka in en förfrågan får ni tillgång till flera jämförelsepriser, så att ni själva kan välja vad som passar ert företag bäst.

Jämför priser

Transportlösningar

Återvinningscontainrar

Vid större mängder avfall kan en container vara en bra lösning. Använd vårt verktyg för att se mått och maxlast för containrarna. Läs mer om hyra container i Linköping här.

Vid mindre mängder avfall och ont om plats är byggsäck en flexibel lösning. Har du frågor kring om du ska välja container, byggsäck eller en annan lösning för återvinning i Linköping, kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Boka container

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

 • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
 • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
 • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
 • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

Avfallstyper

Så skickar du in en förfrågan

Behöver ditt företag hjälp att transportera avfall till en av Linköpings återvinningscentraler? Vi kan koppla ihop dig med ett kvalitetssäkrat företag inom återvinning i Linköping.

Skicka in en förfrågan till oss och beskriv:

 • Vilken typ av avfall du vill återvinna
 • Var avfallet ska hämtas
 • Fler detaljer kring avfallet och transporten genom att bifoga en bild
 • Hur ofta du behöver tjänsten – tillfälligt eller löpande
 • Tidsram för arbetet.

Vilken typ av avfall det handlar om, tiden det tar att köra ut till dig och företagets möjlighet att hantera återvinning i Linköping är parametrar som bestämmer priset. Det är därför du kan sänka dina avfallskostnader genom att jämföra olika aktörer.

Skapa förfrågan och få offerter

Avfallstyper

Oavsett verksamhet så är det lätt att samla på sig olika typer av avfall. Vi kan hjälpa dig att återvinna:

 • Förpackningar
 • Organiskt avfall
 • Trä/returträ
 • Elektronikskrot
 • Glas
 • Plast
 • Skrot och metall
 • Farligt avfall
 • Grovsopor
 • Returpapper.

Vi kan också hjälpa dig att hitta en aktör som fraktar byggsäckar till en av alla återvinningscentraler i Linköping, erbjuder saneringstjänster eller utför säkerhetsdestruktion av exempelvis hårddiskar.

Behöver ditt företag hjälp med avfallshanteringen löpande? Läs mer om hur du sänker era avfallskostnader och effektiviserar er hantering av avfall här.

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Linköping?

Att hyra en container för blandat avfall kostar 2 310 kr inkl. moms. Kostnaden inkluderar utplacering, upphämtning, hyra under 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var i Linköping du befinner dig – därför är det alltid smart att jämföra olika aktörer för återvinning i Linköping.

Får man placera containern på gatan hur som helst?

I vilka fall är en byggsäck ett bra alternativ?

Vem har ansvar för sitt avfall?

Varför ska vi jämföra priser via Recycla?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Därför Recycla

Varför välja Recycla för återvinning för företag i Linköping

Det finns flera anledningar att jämföra priser mellan olika aktörer när det handlar om återvinning i Linköping. För det första kan kostnaderna variera mycket mellan olika företag, för det andra kan företagen erbjuda olika tjänster och slutligen kan det finnas skillnader i hur miljövänligt företaget hanterar avfallet. Genom att använda Recyclas tjänst kan du både sänka ditt företags avfallskostnad och minska miljöpåverkan.

5 anledningar att använda Recycla

Recycla checkmark
Snabb prisjämförelse
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning
Skapa förfrågan och få offerter

Omdömen

Vad säger våra kunder

Allt föll på plats väldigt enkelt när vi snabbt och smidigt, via Recycla.se, blev satta i kontakt med rätt leverantör för våra behov. Vi har haft Recycla som stöd under hela processen vilket har varit ovärderligt.

Jascha,

Delägare och grundare, Mainstay fastigheter AB.

Det var en extremt smidig process. Jag behövde bara beskriva vad vi hade för behov och sen tog det inte lång tid innan det började trilla in bra offertförslag. Från att vi ställde vår förfrågan på Recycla till dess att vi hade ett färdigt påskrivet kontrakt med ett återvinningsföretag tog det totalt endast 48 timmar! Sedan dess har vårt samarbeta med återvinningsföretag löpt på väldigt fint och vi är mycket nöjda.

Björn, managing partner,

Werket AB

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen