Hitta bästa lösningen för din återvinning

Hitta bästa lösningen för din återvinning

Behöver ditt företag hjälp med återvinning i Norrköping? Vi har samlat Norrköpings bästa återvinningsföretag på ett ställe och hjälper dig att hitta bästa möjliga lösning till rätt pris. Få 1 till 4 prisförslag – snabbt, enkelt och gratis!

Få prisförslag

Minska era avfallskostnader genom att jämföra olika aktörer

Kostnaden för att återvinna ert avfall beror på flera faktorer, inklusive transporttid, typ av avfall och återvinningsföretagets kapacitet att hantera det. För att få bästa möjliga pris är det viktigt att jämföra erbjudanden mellan olika företag. Recycla samarbetar med över 350 återvinningsföretag och samlar in data om transportavgifter och avfallshantering. Genom att skicka in en förfrågan hos oss kan ni få tillgång till jämförelsepriser och boka det mest fördelaktiga alternativet för återvinning i Norrköping.

Jämför offerter

Så skickar du in en förfrågan

Så skickar du in en förfrågan

För att vi ska kunna koppla dig samman dig med ett kvalitetssäkrat företag inom återvinning i Norrköping behöver du först skicka in en förfrågan där du svarar på några enkla frågor.

 • Vilket slags avfall ska återvinnas?
 • Var ska avfallet hämtas upp?
 • Är det ett engångsprojekt eller behöver du hjälp löpande?
 • När ska arbetet utföras?

Bifoga gärna en bild på avfallet för att göra det lättare för oss att hjälpa dig.

Behöver ditt företag hjälp med avfallshanteringen löpande? Läs mer om hur du sänker era avfallskostnader och effektiviserar er hantering av avfall här.

Skapa förfrågan och få offerter

Typer av avfall

Alla företag genererar någon typ av avfall. Vi kan hjälpa er att hitta en lösning för att återvinna:

 • Emballage
 • Organiskt material
 • Trä
 • Elektronikavfall
 • Glas
 • Plast
 • Skrot och metall
 • Farligt avfall
 • Grovsopor
 • Returpapper.

Vi kan också hjälpa er att hitta en aktör som tillhandahåller byggsäckar, erbjuder saneringstjänster eller utför säkerhetsdestruktion av exempelvis hårddiskar i Norrköping.

Återvinningscontainrar

Återvinningscontainrar

Vid större mängder avfall kan det vara en bra lösning att hyra en container. Använd vårt verktyg för att se mått och maxlast för containrarna samt se vilken typ av avfall du får slänga i respektive container.

Boka container

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

 • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
 • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
 • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
 • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

Guide

Sorteringsguide

Vi har skapat enkla checklistor där du kan se vilka material du kan återvinna i containrarna och vilka material du inte får slänga i containern. Genom att slänga rätt typ av avfall i containern gör du både miljön och din plånbok en tjänst.

Har ni ont om plats och endast behöver slänga mindre mängder avfall är byggsäck en flexibel lösning. Har ni frågor kring om ni ska välja container, byggsäck eller en annan lösning för er återvinning i Norrköping – kontakta oss för gratis rådgivning.

Skapa förfrågan & få exakta priser

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Norrköping?

Att hyra en container för blandat avfall kostar från 5 070 kr inkl. moms. Kostnaden inkluderar utplacering, upphämtning, hyra under 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var i Norrköping du befinner dig – därför är det alltid smart att jämföra olika aktörer via vår tjänst.

Får man placera containern på gatan hur som helst?

I vilka fall är en byggsäck ett bra alternativ?

Vem har ansvar för sitt avfall?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Varför välja Recycla

Varför välja Recycla för återvinning i Norrköping

Det finns flera anledningar att jämföra priser mellan olika aktörer när det handlar om återvinning i Norrköping. För det första kan kostnaderna variera mycket mellan olika återvinningsföretag, för det andra kan företagen erbjuda olika tjänster och slutligen kan det finnas skillnader i hur miljövänligt företaget hanterar avfallet. Genom att använda Recyclas tjänst kan du både sänka ditt företags avfallskostnad och minska din miljöpåverkan. För att inte tala om all tid du sparar på att låta en oberoende aktör jämföra.

Omdömen

Vad säger våra kunder

Allt föll på plats väldigt enkelt när vi snabbt och smidigt, via Recycla.se, blev satta i kontakt med rätt leverantör för våra behov. Vi har haft Recycla som stöd under hela processen vilket har varit ovärderligt.

Jascha,

Delägare och grundare, Mainstay fastigheter AB.

Det var en extremt smidig process. Jag behövde bara beskriva vad vi hade för behov och sen tog det inte lång tid innan det började trilla in bra offertförslag. Från att vi ställde vår förfrågan på Recycla till dess att vi hade ett färdigt påskrivet kontrakt med ett återvinningsföretag tog det totalt endast 48 timmar! Sedan dess har vårt samarbeta med återvinningsföretag löpt på väldigt fint och vi är mycket nöjda.

Björn, managing partner,

Werket AB

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 752

Erbjudanden senaste månaden

1 097

Uppdrag senaste månaden

7 134

Totalt antal omdömen