Återvinning i Norrköping - bild på Norrköping

Återvinning för företag i Norrköping

JÄMFÖR OCH BOKA

Hitta bästa lösningen för din återvinning

Behöver ditt företag hjälp med återvinning i Norrköping? Vi har samlat Norrköpings bästa återvinningsföretag på ett ställe och hjälper dig att hitta bästa möjliga lösning till rätt pris. Få 1 till 4 prisförslag – snabbt, enkelt och gratis!

Få prisförslag

Därför kan du minska dina avfallskostnader genom att jämföra olika aktörer

Kostnaden för att återvinna ditt avfall baseras bland annat på hur lång tid det tar för återvinningsföretaget att åka ut till dig, vilken typ av avfall du vill återvinna och vilka möjligheter de har att ta hand om avfallet. Därför lönar det sig att jämföra priser och erbjudanden mellan olika företag. Recycla samverkar med över 350 återvinningsföretag och samlar in data om transportavgifter och avfallshantering. Genom att skicka in en offertförfrågan kan du ta del av våra jämförelsepriser och sedan boka det bästa alternativet för återvinning i Norrköping.


Så skickar du in en förfrågan

För att vi ska kunna koppla dig samman dig med ett kvalitetssäkrat företag inom återvinning i Norrköping behöver du först skicka in en förfrågan där du svarar på några enkla frågor.

 • vilket slags avfall ska återvinnas?
 • var ska avfallet hämtas upp?
 • är det ett engångsprojekt eller behöver du hjälp löpande?
 • när ska arbetet utföras?

Bifoga gärna en bild på avfallet för att göra det lättare för oss att hjälpa dig.

Behöver ditt företag hjälp med avfallshanteringen löpande? Läs mer om hur du sänker era avfallskostnader och effektiviserar er hantering av avfall här.

Skapa förfrågan och få offerter

Typer av avfall

Alla företag genererar någon typ av avfall. Vi kan hjälpa dig att hitta en lösning för att återvinna:

 • emballage
 • organiskt material
 • trä
 • elektronikavfall
 • glas
 • plast
 • skrot och metall
 • farligt avfall
 • grovsopor
 • returpapper.

Vi kan också hjälpa dig att hitta en aktör som tillhandahåller byggsäckar, erbjuder saneringstjänster eller utför säkerhetsdestruktion av exempelvis hårddiskar i Norrköping.

Jämför offerter

Återvinningscontainrar

Vid större mängder avfall kan det vara en bra lösning att hyra en container. Använd vårt verktyg för att se mått och maxlast för containrarna samt se vilken typ av avfall du får slänga i respektive container.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

 • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
 • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
 • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Sorteringsguide

Vi har skapat enkla checklistor där du kan se vilka material du kan återvinna i containrarna och vilka material du absolut inte ska slänga i containern. Genom att slänga rätt typ av avfall i containern gör du både miljön och din plånbok en tjänst.

Har du ont om plats och endast behöver slänga mindre mängder avfall är byggsäck en flexibel lösning. Har du frågor kring om du ska välja container, byggsäck eller en annan lösning för din återvinning i Norrköping – kontakta oss för gratis rådgivning.

Skapa förfrågan & få exakta priser
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Norrköping?

Att hyra en container för blandat avfall kostar från 5 070 kr inkl. moms. Kostnaden inkluderar utplacering, upphämtning, hyra under 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var i Norrköping du befinner dig – därför är det alltid smart att jämföra olika aktörer via vår tjänst.

Får man placera containern på gatan hur som helst?

I vilka fall är en byggsäck ett bra alternativ?

Vem har ansvar för sitt avfall?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?


Varför välja Recycla för återvinning i Norrköping

Det finns flera anledningar att jämföra priser mellan olika aktörer när det handlar om återvinning i Norrköping. För det första kan kostnaderna variera mycket mellan olika återvinningsföretag, för det andra kan företagen erbjuda olika tjänster och slutligen kan det finnas skillnader i hur miljövänligt företaget hanterar avfallet. Genom att använda Recyclas tjänst kan du både sänka ditt företags avfallskostnad och minska din miljöpåverkan. För att inte tala om all tid du sparar på att låta en oberoende aktör jämföra.

5 anledningar att använda vår smarta tjänst

 • snabb prisjämförelse
 • 1-4 offerter
 • samarbete med över 350 återvinningsföretag
 • kostnadsfri offerttjänst
 • kostnadsfri rådgivning.

Vad säger våra kunder

Sebastian, VD,

Urbancorner AB

På Recyclas sajt blev vi ihopmatchade med ett företag som var intresserade av att köpa vårt skrot. Det har underlättat enormt för oss och företaget har stenkoll på allt. Det som vi tidigare betalade ganska mycket för att bli av med är nu istället en intäkt.

Jascha, delägare och grundare ,

Mainstay fastigheter AB.

Allt föll på plats väldigt enkelt när vi snabbt och smidigt, via Recycla.se, blev satta i kontakt med rätt leverantör för våra behov. Vi har haft Recycla som stöd under hela processen vilket har varit ovärderligt.

Björn, managing partner,

Werket AB

Det var en extremt smidig process. Jag behövde bara beskriva vad vi hade för behov och sen tog det inte lång tid innan det började trilla in bra offertförslag. Från att vi ställde vår förfrågan på Recycla till dess att vi hade ett färdigt påskrivet kontrakt med ett återvinningsföretag tog det totalt endast 48 timmar! Sedan dess har vårt samarbeta med återvinningsföretag löpt på väldigt fint och vi är mycket nöjda.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Göteborg

Väldigt bra!

Återvinningsbilen i Väst AB fick omdömet

Bortforsling av 18 m³ - Järfälla

Blev kontaktad och acceptera förslag på telefon

Uniswed AB (United Services Sweden AB) fick omdömet

Bortforsling av 3 m³ - Stockholm

Samira Flytt AB fick omdömet