Pris

Vad kostar det att hyra container i Norrköping?

Genomsnittligt pris för att hyra en container i Norrköping med blandat avfall (15 kubik) är ca 5 070 kr inkl. moms. Använd vårt verktyg för att se historiska snittpriser baserat på containerstorlek och avfall. Växla mellan avfall för att se fler priser.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 240 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 840 kr

2st texter Norrrköping container

Så hyr du container i Norrköping till bästa pris

Priset för att hyra en avfallscontainer skiljer sig mellan olika återvinningsföretag. Kostnaden beror bland annat på hur lång tid det tar att lämna och hämta containern hos dig i Norrköping, containerns storlek samt vilken kapacitet företaget har att ta hand om avfallet.

Via Recycla kan du jämföra ledande företag inom containeruthyrning för att hitta den mest lämpliga leverantören för dina behov. Vi samlar dagligen in data om hyreskostnader, transportavgifter och avfallshantering för att du ska kunna se historiska priser och sedan göra en förfrågan med din adress. På så sätt får du reda på vad det skulle kosta dig att hyra container i Norrköping baserat på dina unika förutsättningar.

Att tänka på innan du bokar container

När du valt leverantör kan du enkelt boka din container. Men innan du hyr din container i Norrköping är det viktigt att tänka igenom vilken typ av avfall du vill slänga i containern och säkerställa att platsen du valt är tillräckligt stor för att en lastbil både ska kunna placera och hämta/tömma containern.

Få priser

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Få full koll på vad du får och inte får slänga i din avfallscontainer! I vår snabbguide kan du välja vilken typ av container du behöver och se en checklista över vad du inte får slänga i den valda containern. Klicka på "Se tillåtna material" för att få veta vad du får slänga i containern. På så sätt undviker du onödiga kostnader och gör samtidigt miljön en tjänst.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Containerstorlekar

Containerstorlekar

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxlast.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

Vanliga frågor & svar

Vanliga frågor och svar

Vad kostar hyra av en container för blandat avfall i Norrköping?

Att hyra en container på 15 kubik för blandat avfall kostar 5 070 kr inkl. Moms. Kostnaden inkluderar utplacering, upphämtning, hyra under 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall. Priset kan variera beroende på var i Norrköping du befinner dig – därför är det alltid smart att jämföra leverantörer för att hitta en leverantör nära dig.

Vilka faktorer påverkar priset för containerhyra i Norrköping?

Vad får man slänga i containern som man har hyrt?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Hur betalar man?

Hur kort tid kan jag hyra en container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Varför Recycla

Varför jämföra priser via Recycla?

Pris och storlek är två faktorer att ha i åtanke om du ska hyra container i Norrköping, men glöm inte att väga in tjänster som leverans och upphämtning också. För att hitta den optimala lösningen för dina behov krävs en jämförelse mellan flera olika leverantörer – det kan vi hjälpa dig med. Hos oss kan du både jämföra leverantörer och boka containrar.

5 anledningar att välja Recycla

  • prisjämförelse inom 5 sekunder
  • container på plats inom 48 timmar
  • över 10 000 nöjda kunder
  • gratis offerttjänst
  • gratis rådgivning.

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 732

Erbjudanden senaste månaden

922

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen