Hitta bästa erbjudandet

Jämför priser för bästa erbjudandet

Är det dags att göra trädgården fin och behöver hjälp med hämtning av trädgårdsavfallet? Då har du hittat rätt. Vi på Recycla vill göra bortforslingen av trädgårdsavfall så smidigt och effektivt som möjligt för dig. Hos oss kan du jämföra priser och återvinningsföretag och på så sätt hitta det bästa erbjudandet för dina behov.

Få hjälp med bortforsling

Så funkar det

Så fungerar bortforsling av trädgårdsavfall

Bortforsling av trädgårdsavfall är mycket enkelt om man använder sig av Recycla. Här hittar du lokala företag för allt inom återvinning som gladeligen hjälper dig. På Recycla kan du få hjälp med att få bort trädgårdsavfall på ett miljövänligt sätt via godkända och kvalitetssäkrade företag, så att du slipper hantera all logistik som kommer med bortforsling.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Få bort avfallet redan inom 48h.
Jämför och boka

usp-lightning

Jämförelsepriser inom fem sekunder

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Du får sen priser från godkända företag som får hantera sekretess och kan destruera materialet korrekt.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning.

Hantera trädgårdsavfall

Boka bortforsling för trägårdsavfall

Att få till en fin trägård kan kräva mycket tid och arbeta, och trädgårdsresterna som blir kvar efter är mindre kul att hantera...

Stora träd och tunga stubbar som är hemska att få iväg till återvinningscentralen, kan vara ett minne blått med Recycla. Slipp de långa köerna på tippen och boka bortforsling för ditt trädgårdsavfall via Recycla, snabbt, enkelt och hållbart.

Att hantera och bortskaffa trädgårdsavfall på ett ansvarsfullt sätt är avgörande för att bevara vår miljö. Skicka in en kostnadsfri förfrågan om vad för typ av avfall du vill bortforsla och hur mycket. Du får sedan 1-4 kostnadsförslag på bortforsling av trädgårdsavfall som du kan välja mellan.

Boka bortforsling

14 588

Timmar sparade från tippen

10 000

Nöjda kunder

4,5 / 5

Betyg

24/7

Alltid godkänd återvinning

Bortforsling eller byggsäck

Byggsäck eller bortforsling?

Trädgårdsavfall kan inkludera allt från gräsklipp och löv till stubbar och hela träd. Istället för att köra flera vändor till soptippen kan du boka ett bortforslingsföretag som kan ta med allt.

I vår guide kan du se olika storlekar på byggsäckar som är en vanlig lösning för hämtning av trädgårdsavfall. Läs mer om byggsäck här.

Har du större avfall, som träd och stubbar, som du vill bli av med är bortforsling något som lämpar sig mer. Röjer du på trädgården under en längre tid? Då kan hyra container vara ett annat kostnadseffektivt alternativ.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Small big bag

Mått

H: 45 cm B: 45 cm D: 80 cm

Maxlast

Rymmer 160 liter eller 250 kg.

Mer information

  • Perfekt vid ont om utrymme och är lätt att bära.
  • Används främst till bygg och trädgårdsavfall.
  • Kan fästas på säckkärra (pirra) och kärras till upphämtningsplatsen.

Varför Recycla

Varför använda Recycla vid bortforsling av trädgårdsavfall

Nu är bortforsling av trädgårdsavfall lika enkelt som ett knapptryck bort. På Recycla kan du jämföra de bästa företagen nära dig för att säkerställa att ditt trädgårdsavfall återvinns. Med noggrant utvalda partners kan du vara säker på att få högsta kvalitet och industristandard när det gäller bortforsling av trädgårdsavfall.

Genom att använda Recycla kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämföra priser och boka bortforsling av trädgårdsavfall direkt online. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den bästa återvinningslösningen, oavsett var i landet du befinner dig. Så låt oss ta hand om ditt trädgårdsavfall och bidra till en mer hållbar framtid tillsammans.

Få hjälp med bortforsling

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Boka hämtning direkt online
Recycla checkmark
Grovavfallet hämtat inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar bortsforsling av trädgårdsavfall?

Priset för bortforsling av trädgårdsavfall beror på vart i Sverige du befinner dig, hur mycket avfall som ska bortforslas och vad för typ av avfall. Hos Recycla kan du hitta det bästa priset för bortforsling av trädgårdsavfall.

Kan föreningar boka bortforsling av trädgårdsavfall hos er?

Vad händer med mitt trädgårdsavfall?

Hur har Recycla kvalitetssäkrat företagen som utför bortforsling?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 733

Erbjudanden senaste månaden

931

Uppdrag senaste månaden

7 204

Totalt antal omdömen