Sophämtning företag stockholm

Sophämtning för företag i Stockholm – vi hjälper dig

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar sophämtning för företag i Stockholm?

Kostnaden för sophämtning av kommunalt avfall från företag startar från ungefär 3.000 kr/år med en hämtning per vecka. Ofta har man som företag även behov av hämtning av annan typ av sophämtning som inte kommunen kan hjälpa till med. Ta därför alltid kontakt med en eller flera aktörer som kan hjälpa er med en helhetslösning. Det finns flera verksamheter idag som genom en effektiv hantering har lyckats omvandla kostnaderna till intäkter. Det är därför svårt att ge ett genomsnittligt pris för sophämtning för företag i Stockholm. Men, använd vår offerttjänst för att få skräddarsydda priser för ditt företags unika behov.


Jämför och hitta den bästa lösningen

Priset för sophämtning kan variera beroende på mängden och typen av sopor och vilka möjligheter till sortering som finns på arbetsplatsen. Recycla hjälper hundratals företag årligen hitta smartare lösningar för deras sophämtning. Skapa en förfrågan med ditt företags adress för att få veta vad sophämtning för företag i Stockholm skulle kosta.

Vi jämför priser och tjänster från olika återvinningsföretag i Stockholm och ger dig upp till 4 offerter att välja mellan. För att säkerställa att du hittar den bästa lösningen erbjuder vi alltid kostnadsfri rådgivning. När du hittat den optimala lösningen kan du enkelt boka via vår hemsida

Olika typer av avfall på ett företag

Företag genererar vanligtvis två typer av avfall – hushållsavfall och övrigt avfall. Hushållsavfall är det avfall som du och dina kollegor slänger i sophinken i köket eller i pentryt. Övrigt avfall kan vara allt från källsorteringen, kontorsmöbler till uttjänta datorer och annan elektronik. Kommunen sköter hämtningen av hushållsavfall, men för hämtning av övriga sopor finns det många olika aktörer som kan hjälpa dig. Via vår hemsida kan du få flera offerter att jämföra mellan.

Tjänster för sophämtning i Stockholm

Vanliga frågor och svar

Hur ska jag göra mig av med mitt företags sopor?

Soporna från kök och pentry tar kommunen hand om, men har du sopor som gammal elektronik eller möbler behöver du kontakta ett återvinningsföretag. Kostnaden för hämtning, transport och hantering kan skilja sig mellan olika aktörer. Därför är det smart att jämföra priser mellan olika aktörer för sophämtning för företag i Stockholm för att hitta det bästa alternativet.

Hur ofta kan jag boka sophämtning för mitt företag?

Hur lång tid tar det innan jag får en offert via Recycla?

Vem har ansvar för sitt avfall?

Hur ska jag veta vilken som är den bästa lösningen utifrån mitt företags behov?

Varför bör vårt företag källsortera?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?


Varför välja Recycla för sophämtning för företag i Stockholm?

Vi på Recycla strävar alltid efter att göra det enkelt för dig att göra miljömedvetna val utan att kompromissa med tid eller ekonomi. Därför erbjuder vi en kostnadsfri jämförelsetjänst där vi jämför priser och leverantörer åt dig. På så sätt kan du snabbt hitta det bästa alternativet för hantering av företagets avfall – och kan lägga din värdefulla tid där den behövs som mest. Genom oss kan du sedan boka sophämtning för ditt företag i Stockholm.

Jämför priser för sophämtning för företag i Stockholm via oss

  • jämförelsepriser inom 5 sekunder
  • 1-4 offerter att välja mellan
  • 10 000 nöjda kunder
  • gratis offerttjänst
  • gratis rådgivning.

Vad säger våra kunder

Sebastian, VD,

Urbancorner AB

På Recyclas sajt blev vi ihopmatchade med ett företag som var intresserade av att köpa vårt skrot. Det har underlättat enormt för oss och företaget har stenkoll på allt. Det som vi tidigare betalade ganska mycket för att bli av med är nu istället en intäkt.

Jascha, delägare och grundare ,

Mainstay fastigheter AB.

Allt föll på plats väldigt enkelt när vi snabbt och smidigt, via Recycla.se, blev satta i kontakt med rätt leverantör för våra behov. Vi har haft Recycla som stöd under hela processen vilket har varit ovärderligt.

Björn, managing partner,

Werket AB

Det var en extremt smidig process. Jag behövde bara beskriva vad vi hade för behov och sen tog det inte lång tid innan det började trilla in bra offertförslag. Från att vi ställde vår förfrågan på Recycla till dess att vi hade ett färdigt påskrivet kontrakt med ett återvinningsföretag tog det totalt endast 48 timmar! Sedan dess har vårt samarbeta med återvinningsföretag löpt på väldigt fint och vi är mycket nöjda.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Bortforsling av Grovsopor & Farligt Avfall - Samfällighet - Sundbyberg, Solna

Bra! Hämtade allt som BRF:en hade rensat från städdagen. Bl.a 30 färgburkar, en ma...

Samira Flytt AB fick omdömet

Löpande uppdrag: Blandat/ Brännbart avfall - Företag - Sundbyberg, Solna

Mycket bra bemötande och proffsigt utförande till rätt pris.

Office Recycling Sverige AB fick omdömet

Löpande helhetslösning - Kontor med 50 anställda - Stockholm

Snabb och trevlig respons

Svenska Servicestyrkan AB fick omdömet