Komprimator för kartong

En grön mobil komprimator

Komprimera kartong och wellpapp med en komprimator

Med en komprimator som komprimerar kartong och wellpapp kan du effektivt minska volymen av ditt avfall. Detta kan frigöra värdefullt utrymme på din arbetsplats eller i din verksamhet. Genom att trycka ihop kartongen minskar du inte bara dess storlek utan även behovet av frekventa tömningar och transporter. Det blir inte bara en besparing för din verksamhet utan också en mindre belastning på miljön.

Hitta bästa pris och lösning nu!

Stationär eller mobil komprimator

Du kan välja mellan stationära eller mobila modeller beroende på dina specifika behov. Oavsett om du behöver flytta din komprimator runt på arbetsplatsen eller hålla den på en fast plats för att kunna slänga mer avfall, finns det en lösning som passar dig.

En mobil komprimator tar inte upp mer plats/yta än en vanlig standardcontainer skulle göra. Däremot kan den fyllas upp med mer avfall i och med att avfallet komprimeras. En mobil komprimator som komprimerar kartong går att enkelt flytta därav namnet: Mobil komprimator. Har din verksamhet väldigt stora volymer av kartongavfall så brukar leverantörer rekommendera en stationär komprimator. Då behållaren rymmer mer avfall för att den pressande maskindelen är inte inbyggd i komprimatorcontainern som på den mobila komprimatorn.

Komprimatorerna kommer i flera olika utförande, både gällande containerstorlek, storlek på inkast och modellen, detta för att anpassas efter vilket sorts avfall ni slänger samt mängden på ert avfall.

Vad kostar en komprimator för kartong?

Priset på en kartongkomprimator skiftar beroende på era specifika behov, vad för storlek och modell ni behöver bland annat. Oavsett om du behöver en komprimator för större volymer eller mindre, kan du välja mellan att köpa, hyra eller leasa utrustningen. Du kan begära offerter på nya komprimatorer eller bättre begagnade.

Det är viktigt att komma ihåg att en komprimator är en långsiktig investering som kan spara pengar på lång sikt genom att minska kostnaderna för såväl avfallshantering som transport. Kontakta oss vid frågor om hur vi kan hjälpa er!

På Recycla jämför du offerter kostnadsfritt bland olika leverantörer helt utan förbindelser. Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så bra och prisvärd lösning som möjligt.

Hur fungerar en kartongkomprimator?

En komprimator trycker ihop kartong vilket minskar volymen av materialet när luften pressas ut ur materialet. Kartong kan sedan matas direkt in i öppningen på komprimatorn. Detta utan att behöva förbereda kartongen genom att dela upp eller vika materialet. Komprimeringen av kartong kan sätta igång.

Komprimeringsprocessen initieras enkelt genom att trycka på en knapp. Då börjar den komprimera kartongerna du slängt in i inmatningsöppningen. Enheten stänger automatiskt av sig själv när processen är slutförd. För ytterligare anpassning finns inmatningsöppningar i olika storlekar tillgängliga, vilka kan anpassas för att möta specifika behov.

Komprimerar kartong enkelt

För papper finns det många åsikter om vilken komprimator som är den mest lämpliga och som fungerar bäst. En del hävdar att en skruvkomprimator är det bästa medan andra hävdar att en komprimator med pressplatta gör jobbet bäst.

Var noga med att ta referenser på andra företag när du diskuterar en lösning med en försäljare. Utöver den presstekniska variationen kommer du också ställas inför valet av en mobil komprimator eller stationär komprimator. Här kommer mängder och tillgänglighet vara avgörande.

Har du frågor om hur du ska hantera all ditt papper kan du kontakta oss men även läsa mer här!

Få offerter

Egenskaper:

Recycla checkmark
Kompakt design som kräver minimalt med plats
Recycla checkmark
Kompatibel med hämtfordon från flertalet tillverkare
Recycla checkmark
Kan integreras/koordinera med befintlig lastutrustning
Recycla checkmark
Hög tillförlitlighet och enkel underhållning av maskinerna
Recycla checkmark
Robust och väl genomtänkt konstruktion som ger lång livslängd
Recycla checkmark
Möjlighet till skräddarsydd anpassning av komprimatorn genom våra partners, baserat på era specifika önskemål och behov

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen