Var ingen sopa - bild på stilig man i en soptunna

Var ingen sopa - Bli en återvinnare!

JÄMFÖR OCH BOKA

Var ingen sopa!

Vad är Recycla?

Recycla är en kostnadsfri och neutral jämförelsesajt som har samlat Sveriges bästa företag för allt inom avfallshantering och återvinning. Nu kan äntligen du som privatperson, företag eller förening enkelt få hjälp med att få bort era allra sopigaste problem.

Varför?

Återvinningsbranschen förknippas ofta med tröga processer, långa handläggningstider och ärligt talat, är en ganska tråkig bransch där vi ibland glömmer att kolla upp vart sakerna tar vägen efter att vi har betalat via någon app eller swishat gubben på flyttfirman några hundringar extra. Vi vill inte att det skall vara så! Vi vill att återvinning skall vara lika tryggt och mysigt som julafton, lika enkelt och uppfriskande som en skogspromenad och att ditt samvete samtidigt skall vara lika rent som nytvättade lakan. Det är just därför Recycla existerar, och vi är här för att göra det så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt att inte vara en sopa.

Hur?

Vi har undersökt, synat och testat alla våra partners för att säkerställa att alla håller högsta industristandard och kvalitet - så att du slipper! På Recycla ska ingen behöva tumma på miljön, plånboken eller tiden för att lösa något så sopigt som sopor. Så, tillsammans med våra partners gör vi alla till återvinnare!

Tjänster på Recycla

Recycla hjälper dig få priser på allt inom avfallshantering och återvinning över hela Sverige. Men det finns några tjänster som är mer populära än andra.

Hyra container

Slipp trippen till tippen och hyr en sopcontainer för allt ditt avfall. Få priser inom några sekunder och jämför godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag från 1 680 kr. Läs mer här.

Få priser på container

Hyra container, var ingen sopa - grafik på container

En jämförelsesajt för återvinning

Skräp ska inte behöva vara svårt. Vi strävar efter att underlätta avfallshanteringen så att du, oavsett brist på tid, preferens, situation eller andra förutsättningar, också ska kunna göra rätt - helt utan stress och huvudvärk. Via Recycla kan du snabbt, enkelt och tryggt ta dig fram genom återvinningsdjungeln och jämföra priser, omdömen och lösningar för att hitta det absolut bästa alternativet för ditt avfall.

Så här fungerar det

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan
  • Få minst 1-4 prisförslag inom några minuter från godkända och kvalitetssäkrade företag
  • Jämför företagens priser, kundomdömen, certifieringar och mycket mer på din kundportal
  • Boka det erbjudande som bäst passar dig
  • Företaget tar sen hand om resten för dig
Skapa förfrågan & få priser!

Vad säger våra kunder

Björn, managing partner,

Werket AB

Det var en extremt smidig process. Jag behövde bara beskriva vad vi hade för behov och sen tog det inte lång tid innan det började trilla in bra offertförslag. Från att vi ställde vår förfrågan på Recycla till dess att vi hade ett färdigt påskrivet kontrakt med ett återvinningsföretag tog det totalt endast 48 timmar! Sedan dess har vårt samarbeta med återvinningsföretag löpt på väldigt fint och vi är mycket nöjda.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Sebastian, VD,

Urbancorner AB

På Recyclas sajt blev vi ihopmatchade med ett företag som var intresserade av att köpa vårt skrot. Det har underlättat enormt för oss och företaget har stenkoll på allt. Det som vi tidigare betalade ganska mycket för att bli av med är nu istället en intäkt.


Vanliga frågor och svar

Är Recycla kostnadsfritt?

Ja! Recycla är en tjänst på nätet som är helt kostnadsfri att använda sig av för att få priser från godkända återvinningsföretag.

Hur får jag offerter?

Hur fort kan jag få offerter via Recycla?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?


Varför jämföra priser på Recycla

Vi strävar efter att underlätta avfallshanteringen så långt som möjligt, samtidigt som vi värnar om din tid och ekonomi. Via Recycla kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämföra lokala återvinningsföretag för allt inom återvinning. Jämför priser, omdömen och lösningar som passar er och boka det alternativ som ni är mest nöjda med. Behöver du hjälp med att hitta bäst lösning för ditt avfall? Kontakta vår kunniga kundservice för kostnadsfri rådgivning.

Fem skäl att välja Recycla för hanteringen av dina sopor:

  • Priser från enbart godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag
  • Minst 1-4 offerter att välja mellan
  • Över 10 000 nöjda kunder
  • Kostnadsfri offerttjänst
  • Kostnadsfri rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Trollhättan

Fungerade bra

Återvinningsbilen i Väst AB fick omdömet

Bortforsling av 1 m³ (inkl. vitvaror) - Järfälla

Snabbt och smidigt!

Samira Flytt AB fick omdömet

Bortforsling av 3 m³ - Solna

Peter är bra på att kommunicera, håller tiden och han är bra på att hitta på lösni...

Uniswed AB (United Services Sweden AB) fick omdömet