Vad är Recycla

Var ingen sopa!

Vad är Recycla?

Recycla är en kostnadsfri och neutral jämförelsesajt som har samlat Sveriges bästa företag för allt inom avfallshantering och återvinning. Nu kan äntligen du som privatperson, företag eller förening enkelt få hjälp med att få bort era allra sopigaste problem.

Varför?

Återvinningsbranschen förknippas ofta med tröga processer, långa handläggningstider och ärligt talat, är en ganska tråkig bransch där vi ibland glömmer att kolla upp vart sakerna tar vägen efter att vi har betalat via någon app eller swishat gubben på flyttfirman några hundringar extra. Vi vill inte att det skall vara så! Vi vill att återvinning skall vara lika tryggt och mysigt som julafton, lika enkelt och uppfriskande som en skogspromenad och att ditt samvete samtidigt skall vara lika rent som nytvättade lakan. Det är just därför Recycla existerar, och vi är här för att göra det så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt att inte vara en sopa.

Hur?

Vi har undersökt, synat och testat alla våra partners för att säkerställa att alla håller högsta industristandard och kvalitet - så att du slipper! På Recycla ska ingen behöva tumma på miljön, plånboken eller tiden för att lösa något så sopigt som sopor. Så, tillsammans med våra partners gör vi alla till återvinnare!

Så funkar det

Så fungerar Recycla

Recycla gör återvinning och avfallshantering enklare och tydligare genom att leta upp kvalitetssäkrade leverantörer åt dig. Med Recycla kan du snabbt, enkelt och kostnadsfritt jämföra priser och boka din avfallslösning eller återvinning direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.

usp-lightning

Jämförelsepriser inom fem sekunder

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Du får sen priser från godkända företag som får hantera sekretess och kan destruera materialet korrekt.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning.

Varför Recycla

Varför jämföra priser på Recycla

Skräp ska inte behöva vara svårt. Vi strävar efter att underlätta avfallshanteringen så långt som möjligt så att du, oavsett brist på tid, preferens, situation eller andra förutsättningar, också ska kunna göra rätt - helt utan stress och huvudvärk. Via Recycla kan du snabbt, enkelt och tryggt ta dig fram genom återvinningsdjungeln och jämföra priser, omdömen och lösningar för att hitta det absolut bästa alternativet för ditt avfall. Behöver du hjälp med att hitta bäst lösning för ditt avfall? Kontakta vår kunniga kundservice för kostnadsfri rådgivning.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Priser från enbart godkända och kvalitetssäkrade återvinningsföretag
Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Minst 1-4 offerter att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

Omdömen

Vad säger våra kunder

På Recyclas sajt blev vi ihopmatchade med ett företag som var intresserade av att köpa vårt skrot. Det har underlättat enormt för oss och företaget har stenkoll på allt. Det som vi tidigare betalade ganska mycket för att bli av med är nu istället en intäkt.

Sebastian, VD,

Urbancorner AB

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

FAQ

Vanliga frågor och svar

Kostar Recycla något?

Nej, Recycla kostar ingeting och du binder inte upp dig på något när du skickar in din förfrågan.

Finns ni i hela Sverige?

Varför frågar ni om mina kontaktuppgifter?

Går ni under RUT-avdrag?

Hur får jag offerter?

Hur fort kan jag få offerter via Recycla?

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen