Pris

Vad kostar det att hyra container i Hässleholm?

I vår prisgenerator kan du jämföra kostnaderna för allmänna containrar med olika typer av avfall. Frånpriset på hyra container är 2 200 kr. Om du vill ha exakta priser för ditt specifika projekt kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss och få flera anpassade prisförslag som uppfyller dina behov för att hyra container i Hässleholm.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 170 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Hässleholm till bästa pris

Oavsett om du har ett renoveringsprojekt, en utrensning eller något annat projekt som genererar stora mängder avfall, behöver du inte längre oroa dig för besvärliga och tidskrävande processer med avfallshantering. Vi erbjuder containeruthyrning i Hässleholm som enkelt och miljövänligt tar hand om allt ditt skräp. Dessutom, genom att samla allt du behöver på en och samma plats, får du den mest praktiska lösningen på ditt avfallsproblem. Så låt oss göra avfallshanteringen enkel för dig!

Hyr sopcontainer i Hässleholm

Att hyra container i Hässleholm med vår tjänst är enkelt och smidigt. Det genomsnittliga priset ligger på 5 450 kronor. Priset är baserat på en utställning, en hemtagning, en dagshyra och ett ton blandat avfall.

Vi har allt på samma plats! För att hyra en avfallscontainer behöver du skicka in en förfrågan med information om vilken typ av avfall du vill bli av med, önskad storlek på containern, leveransplats och datum samt hur länge du behöver containern. Därefter får du prisförslag från flera olika företag.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

För att hyra container i Hässleholm behöver du veta vilken storlek du vill ha. Det kan vara svårt att uppskatta storleken på en container men oroa dig inte, vi har en guide som hjälper dig att få en bättre uppfattning om containerns storlek och yta som behövs för utplacering.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du planerar att hyra container i Hässleholm är det viktigt att du känner till vad du får och inte får kasta. Detta är för att säkerställa en korrekt återvinning.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Hässleholm via Recycla

Spara pengar och hjälp miljön med oss! Vi samarbetar med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag som specialiserar sig på hållbar avfallshantering. På vår hemsida får du flera fördelar, inklusive flera erbjudanden, kostnadsfri rådgivning, snabb leverans och en enkel process. Genom att välja oss gör du inte bara en tjänst för dig själv utan även för miljön! Gör ett smidigt val och hyr din container i Hässleholm via oss!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Hässleholm?

I priset ingår 1 utställning, 1 hemtag, 1 dagar hyra och hantering av ett ton blandade avfallet. Priset varierar beroende på vart i Hässleholm du befinner. En container i Hässleholm för blandat avfall kostar 5 450 kr.

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Får jag ha en container på min tomt?

Vad påverkar priset för att hyra en container i Hässleholm?

Vad händer om jag sorterar fel i min container?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen