Hyra container i Hässleholm |bild på kyrka i Hässleholm

Hyra container i Hässleholm

JÄMFÖR OCH BOKA

Hyra container i Hässleholm - Jämför priser

I vår prisgenerator kan du jämföra kostnaderna för allmänna containrar med olika typer av avfall, och det genomsnittliga priset ligger på 5 450 kronor. Priset är baserat på en utställning, en hemtagning, en dagshyra och ett ton blandat avfall. Om du vill ha exakta priser för ditt specifika projekt kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss och få flera anpassade prisförslag som uppfyller dina behov för att hyra container i Hässleholm.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39200 kr
20 - 30 m311020 kr

Varför du borde hyra container i Hässleholm

Oavsett om du har ett renoveringsprojekt, en utrensning eller något annat projekt som genererar stora mängder avfall, behöver du inte längre oroa dig för besvärliga och tidskrävande processer med avfallshantering. Vi erbjuder containeruthyrning i Hässleholm som enkelt och miljövänligt tar hand om allt ditt skräp. Dessutom, genom att samla allt du behöver på en och samma plats, får du den mest praktiska lösningen på ditt avfallsproblem. Så låt oss göra avfallshanteringen enkel för dig!

Hyra container i Hässleholm - så går det till

Att hyra container i Hässleholm med vår tjänst är enkelt och smidigt, från 2 200 kr. Vi har allt på samma plats! För att hyra en avfallscontainer behöver du skicka in en förfrågan med information om vilken typ av avfall du vill bli av med, önskad storlek på containern, leveransplats och datum samt hur länge du behöver containern. Därefter får du prisförslag från flera olika företag. Du kan jämföra de olika alternativen och välja det som passar dig bäst. Vår kundservice finns alltid tillgänglig om det skulle dyka upp några funderingar eller frågor under resans gång. Slutligen levereras containern till din plats och då är det bara att börja röja bort skräpet.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Guide för hur du sorterar när du ska hyra container i Hässleholm

När du planerar att hyra container i Hässleholm är det viktigt att du känner till vilken typ av avfall du ska kasta, eftersom varje typ av avfall tillåter olika material. Detta är för att säkerställa en korrekt återvinning. Vid felsortering kan det medföra extra kostnader, något vi vill undvika. Därför har vi en snabbguide tillgänglig för att underlätta sorteringen för dig. Om du fortfarande är osäker, tveka inte att kontakta vår kundservice, där våra kunniga medarbetare kan ge dig råd och vägledning.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Så väljer du storlek när du ska hyra container i Hässleholm

Välj storlek för att se mått och max last.

För att hyra container i Hässleholm behöver du veta vilken storlek du vill ha. Det kan vara svårt att uppskatta storleken på en container men oroa dig inte, vi har en guide som hjälper dig att få en bättre uppfattning om containerns storlek och yta som behövs för utplacering. Eller får direkt hjälp av vår kunniga kundservice!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att hyra en container med blandat avfall i Hässleholm?

I priset ingår 1 utställning, 1 hemtag, 1 dagar hyra och hantering av ett ton blandade avfallet. Priset varierar beroende på vart i Hässleholm du befinner. En container i Hässleholm för blandat avfall kostar 5 450 kr.

Vad får jag slänga i en hyrd container?

Får jag ha en container på min tomt?

Vad påverkar priset för att hyra en container i Hässleholm?

Kan jag får hjälp att hyra en container av er?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Hässleholm

Med oss kan du spara pengar och samtidigt bidra till en mer hållbar miljö. Vi samarbetar med noga utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som är specialiserade på hållbar avfallshantering. På vår hemsida får du flera fördelar, såsom flera erbjudanden, kostnadsfri rådgivning, snabb leverans och en enkel process. Dessutom gör du en tjänst för miljön!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2014

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6692

Totalt antal omdömen

Bortforsling av 6 m³ - Solna

Lora AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

Kontakten med Recycla var smidig och proffsig!

Kasta AB fick omdömet

Hämtning av byggsäckar med blandat avfall

ByggBox AB fick omdömet