Hyra container i Järfälla - Bild på skog i Järfälla

Hyra container i Järfälla

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra container i Järfälla?

Priset för att hyra container i Järfälla varierar beroende på var du befinner dig. Historiskt sett har frånpriset för en liten sopcontainer i Järfälla legat på 2 730 kr inkl. moms. Priset inkluderar transport och hyra för en dag, och därefter tillkommer avgift på avfallet du har slängt. Är ni ett företag är priset från 2 180 kr exkl. moms.

Är du nyfiken på vad det genomsnittliga totalpriset brukar vara? Använd vårt verktyg här för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall som kan slängas.

Boka container
Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Hyra container i Järfälla

Byggföretag med byggprojekt, förening med gårdsstädning eller privatperson som vill slippa trippen till tippen - anledningarna är många till varför hyra container i Järfälla passar så bra. De flesta brukar boka en mellanstor container för blandat avfall, och historiskt sett har en 20 kbm container för 1 ton blandat avfall legat på 4 600 kr, inklusive moms.

Recycla är en kostnadsfri jämförelsesajt som har samlat Sveriges bästa företag inom återvinning. Så att du kan jämföra priser och leverantörer snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Du väljer själv det bästa erbjudandet enligt dig och betalar tryggt via Swish, kort eller faktura.

Skapa förfrågan och få priser

Hur fungerar prissättningen på containrar?

För att hyra container i Järfälla kan man hantera betalningen på två olika sätt:

  1. Antingen betalar du först för containern och sedan, när leverantören har hämtat containern och transporterat avfallet till tippen, vägs det avfall du har slängt. Därefter betalar du för avfallet baserat på dess vikt i kilo eller ton. Du kommer att se priset på avfallet i dina priserbjudanden efter att du har gjort en förfrågan på Recycla.
  2. Alternativt kan du välja att betala ett fast pris. Då betalar du en sammanlagd kostnad som täcker både container, hyra och avfallet. Leverantören i Järfälla har då inkluderat en uppskattning av den mängd avfall som vanligtvis slängs, så att du slipper dela upp betalningen. Nackdelen med detta alternativ är att du kan komma att betala mer än om du hade valt det första alternativet om du skulle ha slängt en mindre mängd avfall.

Osäker på vilket som passar dig och ditt projekt? Vår kunniga kundservice hjälper dig med rådgivning kostnadsfritt.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Vad behöver man tänka på när man ska beställa container i Järfälla? När du ska slänga skräp behöver du ha koll på vad du får och inte får slänga. Skulle du hyra en container och slänger otillåtet material kan du få tråkiga och dyra extrakostnader. Här i vår snabbguide guidar vi dig om hur du gör rätt från början innan du bokar en sopcontainer i Järfälla. Hittar du inte svaren du söker? Vår kunniga kundservice finns här för rådgivning.

Skapa förfrågan
Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Storleksguide

När du ska hyra container i Järfälla behöver du också veta vilken storlek du behöver för avfallet. Är det ett större projekt eller har du dåligt med plats för containern att stå på? Här ger vi dig råd om 3st containerstorlekar med mått, max lastvikt och det nödvändiga utrymmet containern kräver. Det finns såklart fler storlekar än dessa tre, och containern kan även komma med låsbara luckor om så önskas. Behöver du rådgivning? Vår kundservice hjälper dig.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container i Järfälla?

Att hyra en container i Järfälla på 20 kbm med 1 ton blandat avfall kostar från 4 600 kr, inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Järfälla, 1 ton avfall och 1 dags hyra. Priset kan variera beroende på var i Järfälla du befinner dig – vi rekommenderar att du gör en förfrågan för att få exakta priser för ditt behov.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Järfälla?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Hur betalar man?


Varför Recycla

När du behöver hyra en container finns det flera faktorer att tänka på för att göra rätt val. Recycla är det smarta valet som gör det enklare för dig.

Här är 5 anledningar till att välja Recycla för dina återvinningsbehov:

  1. Gratis offerttjänst - så att du kan snabbt jämföra priser och alternativ för att boka bäst lösning.
  2. Gratis rådgivning - Vår erfarna kundservice hjälper alltid till under hela processen, från förfrågan till betalning, och finns tillgänglig när du behöver rådgivning.
  3. Sveriges främsta återvinningsföretag samlade på en sajt. Alla företag är kvalitetssäkrade och kan redovisa godkända återvinningsprocesser för att säkerställa att du får bästa möjliga service.
  4. Över 10 000 nöjda kunder.
  5. Snabb leverans av containrar och återvinningslösning.

Oavsett var i landet du befinner dig kan du lita på Recycla för att ge dig den bästa lösningen. Vi strävar efter att samarbeta med de bästa återvinningsföretagen i Sverige för att säkerställa en hållbar avfallshantering. På vår hemsida kan enklare än någonsin hitta och jämföra de bästa lösningarna möjliga just för dig.


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

1931

Erbjudanden senaste månaden

704

Uppdrag senaste månaden

6715

Totalt antal omdömen

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet