Pris

Vad kostar det att hyra container i Järfälla?

Priset för att hyra container i Järfälla varierar beroende på var du befinner dig. Historiskt sett har frånpriset för en liten sopcontainer i Järfälla legat på 2 730 kr inkl. moms. Priset inkluderar transport och hyra för en dag, och därefter tillkommer avgift på avfallet du har slängt. Är ni ett företag är priset från 2 180 kr exkl. moms.

Är du nyfiken på vad det genomsnittliga totalpriset brukar vara? Använd vårt verktyg här för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall som kan slängas.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Järfälla till bästa pris

Byggföretag med byggprojekt, förening med gårdsstädning eller privatperson som vill slippa trippen till tippen - anledningarna är många till varför hyra container i Järfälla passar så bra. De flesta brukar boka en mellanstor container för blandat avfall, och historiskt sett har en 20 kbm container för 1 ton blandat avfall legat på 4 600 kr, inklusive moms.

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst som har samlat Sveriges bästa företag inom återvinning. Så att du kan jämföra priser och leverantörer snabbt, enkelt och kostnadsfritt.

Få priser

Att tänka på innan du bokar container

Innan du bokar är det viktigt att noga överväga vilken typ av avfall du planerar att slänga i containern och att säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för att en lastbil ska kunna lämna och hämta/tömma containern.

Har du frågor angående att hyra en container i Järfälla? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att säkerställa att du får den bästa lösningen för dina behov.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Järfälla behöver du också veta vilken storlek du behöver för avfallet. Är det ett större projekt eller har du dåligt med plats för containern att stå på? Använd vår guide för att se vilken storlek som passar bäst för ditt projekt.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Vad behöver man tänka på när man ska beställa container i Järfälla? När du ska slänga skräp behöver du ha koll på vad du får och inte får slänga. Skulle du hyra en container och slänger otillåtet material kan du få tråkiga och dyra extrakostnader. Här i vår snabbguide guidar vi dig om hur du gör rätt från början innan du bokar en sopcontainer i Järfälla. Hittar du inte svaren du söker? Vår kunniga kundservice finns här för rådgivning.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Järfälla via Recycla

Vi på Recycla vill att det ska vara enkelt att göra kloka miljöval. Därför finns vi, en jämförelse- och bokningstjänst för dig som vill slippa lägga onödig energi på att hitta det perfekta återvinningsföretaget som ska ta hand om ditt skräp. Boka din container i Järfälla via oss.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container i Järfälla?

Att hyra en container i Järfälla på 20 kbm med 1 ton blandat avfall kostar från 4 600 kr, inklusive moms. Priset inkluderar transport inom centrala Järfälla, 1 ton avfall och 1 dags hyra. Priset kan variera beroende på var i Järfälla du befinner dig – vi rekommenderar att du gör en förfrågan för att få exakta priser för ditt behov.

Vilka faktorer påverkar priset för att beställa container i Järfälla?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Vad får man slänga i en hyrd container?

Hur betalar man?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Hur kort tid kan jag hyra en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen