Byggavfall från byggföretag

Bygg Rivningsavfall

Inom byggsektorn uppstår och används det stora mängder avfall. Själva byggsektorn i sig står för en tredjedel av allt avfall som skapas i Sverige samt en fjärdedel av allt farligt avfall. Därav har Miljödepartementet ställt krav på källsortering av bygg- och rivningsavfall.

Byggherrens ansvar

Det är i första hand byggherren som ansvarar för avfallshanteringen vid bygg- och rivningsprojekten. Därför är det en viktig åtgärd att förbereda för återanvändning och materialåtervinning av avfallet. Det lönar sig då att ta hjälp av experter från godkända avfallsbolag.

Recycla.se har samlat de största återvinningsföretagen som har erfarenhet av större projekt som kan vara i flera år - till mindre renoveringar. Oavsett om ert behov gäller avfallshantering, marksaneringar, farligt avfall eller bortforsling av byggsäckar. Så kan vi hjälpa er jämföra lösningarna och priser!

Företagen som kommer besvara er förfrågan kommer kunna hjälpa er med,

  • En skräddarsydd avfallsplan som är enkel och tydlig.
  • Sköta allt arbete kring avfallshanteringen.
  • Sköta statistik för uppföljning av projektet.

Spara tid och gör ert jobb enklare genom att ta fram offerter via Recycla. Beskriv projektets storlek och ert behov via vårt formulär och erhåll 1-4 offerter, helt kostnadsfritt och superenkelt!

Har ni svårt för att avgöra vad ni behöver hjälp med? Ta kontakt med oss på Recycla och så kommer våra handläggare hjälpa er.

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 919

Erbjudanden senaste månaden

1 231

Uppdrag senaste månaden

7 005

Totalt antal omdömen