Pris

Vad kostar det att hyra container i Södertälje?

Priserna för att hyra container i Södertälje varierar beroende på dina behov. Vad vi kan se historiskt ligger frånpriset på 2 729 kr inkl. moms. Det priser inkluderar en liten container och transport inom centrala Södertälje. Därefter tillkommer en kostnad på hyrestiden och avfallet. Är ni ett företag kostar det 2 184 kr exkl. moms.

Eftersom priserna är unika beroende på geografi, projekt och leverantörers egna förutsättningar har vi sammanställt genomsnittliga totalpriser av leverantörer i ett verktyg här på vår hemsida. Här kan du använda vårt verktyg för att se historiska priser baserat på olika typer av avfall.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 140 kr
10 - 20 m39 170 kr
20 - 30 m310 890 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Södertälje till bästa pris

Vi hjälper dig hitta priser som passar din plånbok när du vill hyra en container i Södertälje. Genom ett samarbete med Sveriges bästa återvinningsföretag får du flera jämförelsepriser att välja mellan. Boka din container snabbt, enkelt och hållbart genom Recycla.

Få priser

Hyr sopcontainer i Södertälje

Det vanligaste avfallet folk brukar slänga är antingen brännbart avfall eller blandat avfall. Historiskt har en mellanstor sopcontainer i Södertälje med 1 ton brännbart avfall kostat 4 606 kr inkl. moms. Priserna för att hyra container i Södertälje skiljer sig ganska mycket åt vilken leverantör man väljer. Därför är det smart att jämföra priser från olika leverantörer på en tjänst som Recycla.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

Det finns många storlekar på container man kan hyra och du kan även få den med öppningsbar dörr, låsbara luckor eller som flak. Men de absolut vanligaste storlekarna är 10 kbm, 20 kbm och 30 kbm. Här i vårt verktyg ser du information om storlekarnas maxlastvikt och mått.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska beställa container Södertälje är det viktigt att göra rätt från början, som att välja rätt avfall till exempel. Oavsett vad ditt projekt innebär kommer du att slänga skräp, men vad för skräp ska du slänga? Blandat, brännbart, tegel? Alla dessa avfallstyper har olika riktlinjer att följa med vad du får slänga och inte får slänga. Vår sorteringsguide ger dig information om vad du får och inte får slänga i containern. Följ den för att undvika onödiga extrakostnader.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Södertälje via Recycla

Söker du den bästa lösningen för att hyra container i Södertälje? Vi finns här för att göra containerhyrning så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Skicka in en förfrågan och få prisförslag och välj det som passar dig bäst.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra container i Södertälje?

Priset kan variera beroende på flera olika faktorer. Historiskt sett ligger frånpriset på 2 729 kr inkl. moms.

Hur stor är en 10 kubiks container?

Vilka faktorer påverkar priset för att hyra container i Södertälje?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Får man placera containern på gatan?

Hur mycket får man fylla en container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

4 009

Erbjudanden senaste månaden

1 195

Uppdrag senaste månaden

7 086

Totalt antal omdömen