Återvinning av Osmium

skrotsilver

Osmium är en extremt hård ädelmetall som är blågrå i tonen och används ofta till legeringar och katalysatorer. Osmium är döpt efter grekiska ordet osmí som betyder "lukt". När osmium reagerar med syre i luften bildas osmiumtetroxid som är illaluktande och frätande/giftigt. Osmium är väldigt sällsynt och i naturligt tillstånd, där den förekommer främst med iridium, så har osmium den högsta densiteten av alla grundämnen. Tack vare sin densitet så används osmium som nålar till tonhuvud och i reservoarpennor

Oavsett vilka mängder er verksamhet har så hjälper vi er att hitta seriösa aktörer som kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för ert osmium. Skapa antingen en förfrågan här på hemsidan där ni beskriver era volymer för att ta emot prisförslag eller kontakta oss för gratis rådgivning!

Sveriges största marknadsplats

Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan

Varför jämföra priser och leverantörer via Recycla?

Recycla gör det enkelt att välja rätt lösning för ditt företag, utan att kompromissa med tid, ekonomi eller miljöhänsyn. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du jämföra priser och leverantörer för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov.

5 anledningar att jämföra via Recycla jämförelsepriser på återvinning inom 5 sekunder

Recycla checkmark 1-4 offerter att välja mellan för att säkerställa

Recycla checkmark Bästa pris och kvalitet

Recycla checkmark 10 000 nöjda kunder

Recycla checkmark Gratis offerttjänst

Recycla checkmark Gratis rådgivning

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 788

Erbjudanden senaste månaden

919

Uppdrag senaste månaden

7 203

Totalt antal omdömen