Pris

Vad kostar det att återvinna elektronik?

Det är svårt att säga ett riktpris för elektronikåtervinning i Göteborg eftersom priset påverkas av många faktorer. Viss elektronik, som kretskort och hårddiskar, kan ge ersättning vid elektronikåtervinning på grund av att komponenterna innehåller ädelmetaller.

Elektronik utan skrotvärde, exempelvis skärmar, tangentbord, vitvaror och lampor, kostar däremot att bli av med. Då beror priset på hur mycket som ska hämtas, hur ofta och exakt vilken typ av elektronik det är.

Få offerter på elektronikåtervinning

Hitta bäst lösning

Hitta den bästa lösningen för elektronikåtervinning i Göteborg

Med Recycla kan du få en miljöriktig och ekonomiskt hållbar elektronikåtervinning. Vi hjälper dagligen hundratals företag och privatpersoner få offerter på avfallshantering som elektronikåtervinning. Skapa en kostnadsfri förfrågan med ditt behov och få flera prisförslag att jämföra mellan. Elektronikåtervinning i Göteborg ska inte vara krånligt, därför finns vi på Recycla här för att hjälpa dig.

Jämför priser och boka

Exempel på elektroniskt skrot:

Recycla checkmark
Mobiler och datorer
Recycla checkmark
Radio- och TV apparater
Recycla checkmark
Elektriska verktyg
Recycla checkmark
Hushållsapparater
Recycla checkmark
Hårddiskar

Så fungerar det

Så fungerar det att få priser på elektronikåtervinning via Recycla

Recycla är en kostnadsfri jämförelsetjänst som har samlat Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Vi har undersökt, synat och testat alla våra partners för att säkerställa att håller högsta industristandard och kvalitet - så att du slipper! Nu kan äntligen du som företag, privatperson eller företag få hjälp med din elektronikåtervinning och hitta bäst återvinningslösning eller pris.

Det enda du behöver göra är:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Du får prisförslag oftast samma dag.
  • Du jämför förslagen och bokar det erbjudande du är nöjd med.

usp-lightning

Gratis jämförelsetjänst

Vi ger dig jämförelsepriser samma dag efter att du har skickat din förfrågan.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Företag och privatpersoner

Elektronikåtervinning för företag och privatpersoner

Om ditt företag har elskrot som kräver återvinning kan vi hjälpa dig att hitta en aktör som kan hämta avfallet direkt eller placera en container utanför ditt företag eller fastighet. Består elektronikavfallet av hårddiskar med potentiellt känslig data krävs dessutom en säkerhetsdestruktion av ett godkänt företag.

Via oss kan du även hitta kvalitetssäkrade företag som utför säkerhetsdestruktion och som kan utfärda intyg på att hårddiskarna är destruerade enligt de regler och lagar som finns i Sverige och EU.

Att ta hand om sitt elektronikavfall på rätt sätt är viktigt även för privatpersoner. Som privatperson är elektronikåtervinning i Göteborg oftast gratis och de flesta uttjänta apparaterna går att lämna på en av stadens återvinningscentraler.

Skapa förfrågan och få offerter

14 588

Timmar sparade från tippen

4,5 / 5

Betyg

10 000

Nöjda kunder

24/7

Alltid godkänd återvinning

Gör avfall till en intäkt

Deras skrot blev en inkomst istället för en utgift

Företaget Urbancorner AB skapade en förfrågan där de önskade få hjälp med hämtning och återvinning av elskrot som blev över från reparationer av elcyklar.

På Recycla blev de ihopmatchade med ett återvinningsföretag som var intresserad av att köpa skrotet. Något som Urbancorner tidigare betalat ganska mycket för att få hämtat blev nu istället en intäkt.

Läs mer om Urbancorners historia från skrot till inkomst här.

Skapa förfrågan & få exakta priser

Varför Recycla

Varför använda Recycla vid elektronikåtervinning i Göteborg

Recycla gör elektronikåtervinning i Göteborg enklare. Vi jämför priser och leverantörer åt dig – du får chans att välja mellan flera offerter. Du väljer själv det bästa alternativet och spara både tid och pengar. Behöver du rådgivning kring säkerhetsdestruktion av hårddiskar eller vill ha hjälp att hitta det mest prisvärda återvinningsföretaget? Kontakta våra kunniga medarbetare för kostnadsfri rådgivning om elektronikåtervinning i Göteborg.

5 anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Upp till 4 kostnadsförslag att välja mellan
Recycla checkmark
Över 10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Kostnadsfri offerttjänst
Recycla checkmark
Kostnadsfri rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad är elektronikavfall?

Allt avfall som har sladd eller drivs av batteri räknas som elektronikavfall. Det kan innefatta allt från trasiga lampor och lysrör till mobiltelefoner, uttjänta TV-apparater och datorer.

Hur återvinns datorer och annan IT-utrustning?

Vad händer med datan när jag återvinner en dator?

Vad menas med "säkerhetsdestruktion" av elektronik?

Finns det guld i kretskort?

Vem köper elektronikskrot?

Får man slänga elektronik i grovsopor

Hur kvalitetssäkrar Recycla företagen som är medlemmar?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen