Pris

Vad kostar hämtning av byggsäckar i Stockholm

Behöver du få hämtat byggsäck, big bag eller annan typ av storsäck i Stockholm? Då har du kommit rätt. Här på Recycla jämför du lokala företags priser helt kostnadsfritt, bokar och betalar på samma sida. Snabbt, tryggt och enkelt!

Priset på hämtning av byggsäck i Stockholm kan kosta så lite som 150 kr styck inkl. moms. Priset varierar såklart beroende på vad för avfall du har slängt, hur nära stan du bor och hur många säckar det gäller.

Vissa av företagen har ett fastpris som inkluderar både transport och behandling av avfallet. Andra företag erbjuder ett rörligt pris där du betalar först för de fasta kostnaderna som transport och sen väger de avfallet vid hämtning.

Jämför och boka

Så fungerar det

Så fungerar hämtning av byggsäckar i Stockholm

När du har ont om utrymme, behöver slänga tungt avfall eller har mindre mängder skräp, då är användning av byggsäckar i Stockholm ett smidigt alternativ!

Här på Recycla har vi gjort det superenkelt för dig att få byggsäckarna hämtade. Här jämför du lokala företags lösningar och priser innan du bokar hämtning och betalar.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan om vad som ska hämtas
  • Du får prisförslag från lokala företag inom 5 sekunder
  • Du jämför förslagen och bokar det erbjudande du är nöjd med
  • Säckarna kan vara hämtade inom 48h

usp-lightning

Jämförelsepriser inom 5 sekunder

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Guide

Sorteringsguide för byggsäckar i Stockholm

När du bokar hämtning av byggsäck i Stockholm är det viktigt att du är tydlig med vad för avfall säcken innehåller. Det kan till exempel vara blandat avfall, brännbart eller träavfall. Oavsett vad för skräp säcken innehåller så finns det riktregler att följa. I vår sorteringsguide här ser du vad du får och inte får slänga baserat på vad för avfall som ska hämtas.

Något som gäller för alla säckar är att hushållsavfall, farligt avfall och el-avfall får inte finnas i säcken. Behöver du slänga detta kan du kontakta vår kundtjänst för offert på detta.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

14 588

Timmar sparade från tippen

4,54 / 5

Betyg

10 000

Nöjda kunder

24/7

Alltid godkänd återvinning

Storlekar

Storlekar på byggsäckar

Det finns flera olika storlekar på byggsäckar, men de flesta företag erbjuder oftast varianterna small, medium och large. Priset för hämtning av en säck kan variera beroende på storleken eftersom de rymmer olika mängder avfall.

När du bokar hämtning av dina säckar är det viktigt att du specificerar vilka storlekar på säckarna du har. Här i vår snabbguide förklarar vi de olika storlekarna - small, medium och large - med vilka mått de har och hur mycket avfall de kan rymma.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Small big bag

Mått

H: 45 cm B: 45 cm D: 80 cm

Maxlast

Rymmer 160 liter eller 250 kg.

Mer information

  • Perfekt vid ont om utrymme och är lätt att bära.
  • Används främst till bygg och trädgårdsavfall.
  • Kan fästas på säckkärra (pirra) och kärras till upphämtningsplatsen.

Varför Recycla

Varför boka hämtning av byggsäckar i Stockholm med Recycla

I Stockholm finns det en skog med leverantörer som kan hämta dina byggsäckar. Med Recycla hittar och jämför du bäst lösning för ditt projekt, bokar hämtning och betalar på samma sida, allt på några sekunder. Du får prisförslag från lokala och kvalitetssäkrade återvinningsföretag som kan säkerställa korrekt avfallshantering. Du får dessutom garanti på det bästa priset i Stockholm då du jämför flera företags erbjudanden.

Tjänsten för hämtning av byggsäckar i Stockholm gäller för alla delar av staden. Oavsett om du bor i innerstaden eller i någon av Stockholms omkringliggande områden, kan du dra nytta av denna bekväma tjänst för att enkelt bli av med ditt avfall!

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Säckarna hämtade redan nästa dag
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis jämförelsetjänst
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar hämtning av byggsäck i Stockholm?

Priset på hämtning av byggsäck i Stockholm ligger idag som lägst på 150 kr/styck. Men kostnaden beror på vad för avfall du har slängt och vilket företag du bokar på Recycla.

Finns det någon annan bra lösning än byggsäckar för hantering av mitt avfall?

Kan ni hämta min Big bag?

Hur länge får byggsäckar stå på gatan?

Vad händer med avfallet i min byggsäck efter att den har hämtats?

Hur många byggsäckar kan jag beställa hämtning av samtidigt?

Var köper jag nya byggsäckar i Stockholm?

Vad får man slänga i en byggsäck?

Om jag ser en byggsäck som skräpar på gatan, är det inte företaget som har sitt namn på säcken som är skyldig att hämta den?

Hur betalar man?

Hur snabbt kan man få hämtning av byggsäckar i Stockholm?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 254

Erbjudanden senaste månaden

894

Uppdrag senaste månaden

7 275

Totalt antal omdömen