Pris

Vad kostar det att hyra en container i Malmö?

Ett frånpris för att hyra en container i Malmö ligger idag som lägst på 1 690 kr. Då är bara transport och hyran inräknad. Vill du veta historiska snittpriser på exakta storlekar där avfallet är inkluderat i priset? Växla mellan olika avfallstyper för att se fler priser.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 170 kr
10 - 20 m39 160 kr
20 - 30 m310 870 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Malmö till bäst pris

Priset kan variera mellan olika återvinningsföretag och därför är det alltid smart att jämföra priser mellan företag som hyr ut containrar. Prisskillnaden beror på företagets geografiska läge och hur lång tid det tar att köra till dig, men också på containerns storlek och företagets möjlighet att ta hand om avfallet.

Recycla hjälper dig jämföra ledande företag inom containeruthyrning för att hitta den bästa leverantören för just dig. På så sätt får du reda på vad det skulle kosta dig att hyra container i Malmö baserat på dina individuella förutsättningar.

Få priser

Det ska vara enkelt att hyra container i Malmö

Att hyra en container i Malmö genom Recycla är en enkel och smidig process. Genom att skicka in din förfrågan med vad för typ av avfall, önskad containerstorlek, leveransplats och datum samt önskad hyrestid, kan du få flera prisförslag från olika företag. Därefter kan du jämföra dem och välja det bästa alternativet för ditt specifika behov. När du har gjort ditt val levereras containern till din adress, och du kan snabbt och enkelt bli av med ditt avfall. Vår kundservice står alltid till hands för att ge dig hjälp och rådgivning vid behov under hela bokningsprocessen.

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du ska hyra container i Malmö kan det vara svårt att avgöra vilken storlek du behöver. Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se mått och maxvikt.

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

Innan du beställer en sopcontainer i Malmö är det viktigt att veta vilka typer av avfall som är tillåtna i containern. På så sätt undviker du onödiga kostnader och att skada miljön. I vår snabbguide kan du välja vilken typ av container du behöver och se en checklista över vilket avfall som du inte får slänga i den valda containern. Klicka på "Se tillåtna material" för att få veta vilka sorters avfall som du får slänga i containern.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Malmö via Recycla

Om du planerar att hyra avfallscontainer i Malmö är förstås priset och storleken två faktorer som du bör tänka på, men också övriga servicetjänster som leverans och upphämtning. För att hitta den optimala lösningen för dig krävs en jämförelse mellan olika leverantörer. Vill du spara tid på research kan du använda dig av vår jämförelse- och bokningstjänst där vi har gjort jobbet åt dig.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Malmö?

Att beställa en container (15 kubik) för blandat avfall kostar ca 4 390 kr inkl. moms. Kostnaden inkluderar utplacering, upphämtning, ett visst antal dagars hyra och hantering av det blandade avfallet. Priset kan variera beroende på var i Malmö du befinner dig – därför är det alltid smart att jämföra leverantörer för att se om det finns en leverantör i närheten av dig.

Varför ska man jämföra priser vid hyra av containrar?

Vad kan påverka priset för att hyra sopcontainer Malmö?

Vad får man slänga i containern som man har hyrt?

Hur betalar man?

Hur mycket får man fylla en container?

Hur stor är en 10 kubiks container?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

3 673

Erbjudanden senaste månaden

1 078

Uppdrag senaste månaden

7 131

Totalt antal omdömen