Hyra container i Malmö

Hyra container i Malmö

JÄMFÖR OCH BOKA

Vad kostar det att hyra en container i Malmö?

Ett frånpris för att hyra en container i Malmö ligger idag som lägst på 1 690 kr. Då är bara transport och hyran inräknad. Vill du veta historiska snittpriser på exakta storlekar där avfallet är inkluderat i priset? Växla mellan olika avfallstyper för att se fler priser.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Tänk på det här innan du bokar

Vid hyra av en avfallscontainer i Malmö är det inte bara viktigt att fundera över vilken typ av avfall som ska slängas i containern. Du bör också fundera över var din avfallscontainer ska placeras för att säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för att en lastbil både ska kunna placera ut och hämta/tömma containern.

Behöver du hjälp för att hitta den optimala lösningen när du ska hyra sopcontainer i Malmö? Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Jämför för att hyra avfallscontainer i Malmö till bäst pris

Priset kan variera mellan olika återvinningsföretag och därför är det alltid smart att jämföra priser mellan företag som hyr ut containrar. Prisskillnaden beror på företagets geografiska läge och hur lång tid det tar att köra till dig, men också på containerns storlek och företagets möjlighet att ta hand om avfallet.

Genom Recycla kan du jämföra ledande företag inom containeruthyrning för att hitta den bästa leverantören för just dig och sedan boka containern. Vi samlar dagligen in data om hyreskostnader, transportavgifter och avfallshanteringspriser för att du ska kunna se historiska priser och sedan göra en förfrågan med din adress. På så sätt får du reda på vad det skulle kosta dig att hyra container i Malmö baserat på dina individuella förutsättningar.


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Sorteringsguide

Innan du beställer en sopcontainer i Malmö är det viktigt att veta vilka typer av avfall som är tillåtna i containern. På så sätt undviker du onödiga kostnader och att skada miljön. I vår snabbguide kan du välja vilken typ av container du behöver och se en checklista över vilket avfall som du inte får slänga i den valda containern. Klicka på "Se tillåtna material" för att få veta vilka sorters avfall som du får slänga i containern.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlekar

Hitta rätt container för ditt projekt! Välj storlek för att se mått och maxlast.

Med vår snabbguide kan du filtrera på containerstorlek för att se containerns mått och maxvikt. Det finns såklart fler storlekar än dessa som är anpassade efter specifika projekt. Kontakta gärna vår kundservice för rådgivning om vilken storlek som passar ditt projekt bäst!

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att hyra en container för blandat avfall i Malmö?

Att beställa en container (15 kubik) för blandat avfall kostar ca 4 390 kr inkl. moms. Kostnaden inkluderar utplacering, upphämtning, ett visst antal dagars hyra och hantering av det blandade avfallet. Priset kan variera beroende på var i Malmö du befinner dig – därför är det alltid smart att jämföra leverantörer för att se om det finns en leverantör i närheten av dig.

Vad kan påverka priset för att hyra sopcontainer Malmö?

Vad får man slänga i containern som man har hyrt?

Får man placera containern på gatan hur som helst?

Får man ha containern på sin egen tomt?

Varför ska man jämföra priser vid hyra av containrar?

Hur betalar man?


Varför jämföra priser på sopcontainer i Malmö via oss?

Om du planerar att hyra avfallscontainer i Malmö är förstås priset och storleken två faktorer som du bör tänka på, men också övriga servicetjänster som leverans och upphämtning. För att hitta den optimala lösningen för dig krävs en jämförelse mellan olika leverantörer. Vill du spara tid på research kan du använda dig av vår jämförelsetjänst där vi har gjort jobbet åt dig.

5 skäl att välja Recycla

  • prisjämförelse inom 5 sekunder
  • container på plats inom 48 timmar
  • över 10 000 nöjda kunder
  • gratis offerttjänst
  • gratis rådgivning.

Med Recycla blir det lätt att göra rätt. Vi vet att det ibland saknas tid eller ekonomiska resurser för att göra kloka miljöval – därför vill vi hjälpa dig. Hos oss kan du jämföra alternativ för att kunna hyra container i Malmö till ett så lågt pris som möjligt och samtidigt minska din miljöpåverkan. Jämför priser och boka container hos oss!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2031

Erbjudanden senaste månaden

722

Uppdrag senaste månaden

6703

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet