Pris

Vad kostar det att hyra container i Solna?

Med vår prisgenerator kan du enkelt få en översikt över kostnaderna för olika typer av containrar och jämföra priser för olika avfallstyper. Frånpriset för att hyra en container i Solna ligger på 2 840 kronor. Skicka in en förfrågan för att få flera anpassade prisförslag som uppfyller dina specifika behov och krav för att du ska kunna hyra en container till det bästa priset.

Specifiera material för att uppdatera prislistan

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m35 250 kr
10 - 20 m39 140 kr
20 - 30 m310 830 kr

Hitta bästa pris

Så hyr du container i Solna till bästa pris

Vi kan hjälpa dig att hantera stora mängder avfall på ett enkelt och miljövänligt sätt, oavsett om det gäller renoveringsprojekt, utrensningar eller annat. Slipp krångel och bekymmer gällande avfallshantering – vår containeruthyrning i Solna löser problemet åt dig. Vi på Recycla ger dig den mest praktiska lösningen på ditt avfallsproblem. Det genomsnittliga priset för hyra container i Solna ligger på 5 210 kronor för 1 ton blandat avfall, men om du vill ha mer exakta priser för ditt specifika projekt kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss.

Hyr sopcontainer i Solna

Behöver du hyra container i Solna och vill ha en enkel och smidig lösning för avfallshantering? Då har du kommit till rätt plats! Eftersom vi har allt samlat här behöver du bara skicka in en förfrågan med detaljer om avfallstyp, önskad storlek, leveransplats, datum och hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera företag som du kan jämföra innan du bokar. Vår kundservice är alltid redo att ta emot dina frågor och hjälpa dig om du behöver vägledning.

Få priser

Så funkar det

Så fungerar det att hyra container

Recycla är en kostnadsfri jämförelse- och bokningstjänst där du hittar Sveriges bästa företag för allt inom återvinning. Nu kan du som privatperson, företag eller förening få hjälp med att jämföra och boka er container direkt online.

Det är enkelt, så här funkar det:

  • Skapa en kostnadsfri förfrågan.
  • Få prisförslag direkt från lokala företag.
  • Jämför och boka direkt online.
  • Ha din container hos dig redan imorgon.

usp-lightning

Jämför och boka direkt!

Vi ger dig jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan. Boka sedan direkt online via vår smidiga bokningstjänst.

usp-smile

Gratis rådgivning

Behöver du hjälp att hitta den optimala lösningen för att hyra avfallscontainer? Recycla erbjuder alltid gratis rådgivning för att säkerställa att du får en så smidig och prisvärd lösning som möjligt.

Storlekar

Containerstorlekar

När du planerar att hyra container i Solna behöver du välja rätt storlek för att säkerställa att du har tillräckligt med utrymme för ditt avfall. Ett tips är att du kan ha flera tömningar om du har mycket avfall och litet utrymme för att ha en avfallscontainer, då kan en liten container med fler tömningar vara optimal. Att bestämma vilken storlek du behöver kan vara en utmaning, men vår guide kan hjälpa dig att få en bättre förståelse för dimensionerna och kapaciteten hos våra containrar.

Välj storlek för att se mått och maxlast.

Öppen 10kbm container

Mått

H: 1,9 m B: 1,8 m L: 3,6 m

Maxlast

6 ton

Mer information

  • Passar trånga utrymmen och fungerar utmärkt för de små projekten som flyttrensning och mindre renoveringar.
  • Får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5 m bredd och 15 m längd.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7 m.

14 588

Timmar sparade från tippen

53

Antal containeruthyrare

10 000

Nöjda kunder

4,54 / 5

Betyg

Guide

Sorteringsguide

När du ska hyra container i Solna är det viktigt att känna till vilken typ av avfall du vill kasta. Varje avfallstyp kräver en specifik behandling för att kunna återvinnas på ett effektivt sätt. Vid felsortering kan en tråkig tilläggskostnad komma. Vi erbjuder en enkel guide för att hjälpa dig att sortera ditt avfall korrekt.

Specifiera typ av avfall som ska slängas

Varför Recycla

Varför hyra container i Solna via Recycla

Med Recycla får du ta del av vårt samarbete med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag som specialiserar sig på hållbar avfallshantering i området. Dessutom kan du spara pengar genom att jämföra priser och få kostnadsfri rådgivning. Som en extra fördel bidrar du även till att göra en god gärning för miljön! Välj Recycla när du ska hyra container i Solna.

Fem anledningar att välja Recycla

Recycla checkmark
Jämförelsepriser inom 5 sekunder
Recycla checkmark
Boka container direkt online
Recycla checkmark
Container på plats inom 48 timmar
Recycla checkmark
10 000 nöjda kunder
Recycla checkmark
Gratis rådgivning

FAQ

Vanliga frågor och svar

Vem kan hyra container av er?

Alla, du kan hyra container i Solna avsett om du är privatperson, förening eller företag.

Hur länge kan man hyra en container?

Vad kostar det att hyra en container i Solna med blandat avfall?

Vilka är de vanligaste container storlekarna i Solna?

Vad så jag slänga i min container?

Vad räknas som blandat avfall?

Har du fortfarande frågor?

Vårat trevliga team på support står redo att besvara dina frågor!

Omdömen

Vad säger våra kunder

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Anders,

Solcellsproffsen

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Gabriel,

Villaägare

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2 388

Erbjudanden senaste månaden

849

Uppdrag senaste månaden

7 205

Totalt antal omdömen