Hyra container i Solna | Bild på ett lägenhets hus i Solna

Hyra container i Solna

JÄMFÖR OCH BOKA

Pris för att hyra container i Solna

Med vår prisgenerator kan du enkelt få en översikt över kostnaderna för olika typer av containrar och jämföra priser för olika avfallstyper. Det genomsnittliga priset för hyra container i Solna ligger på 5 210 kronor för 1 ton blandat avfall, men om du vill ha mer exakta priser för ditt specifika projekt kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan till oss. Vi kommer sedan att ge dig flera anpassade prisförslag som uppfyller dina specifika behov och krav för att du ska kunna hyra en container till det bästa priset.

Containerstorlek
Riktpris (ink. moms)
0 - 10 m34810 kr
10 - 20 m39210 kr
20 - 30 m311020 kr

Bli av med allt skräp genom att hyra contianer i Solna

Vi kan hjälpa dig att hantera stora mängder avfall på ett enkelt och miljövänligt sätt, oavsett om det gäller renoveringsprojekt, utrensningar eller annat. Slipp krångel och bekymmer gällande avfallshantering – vår containeruthyrning i Solna löser problemet åt dig. Vi tar hand om allt ditt skräp på ett och samma ställe, vilket ger dig den mest praktiska lösningen på ditt avfallsproblem. Vi har priser från 2 840 kronor så låt oss göra avfallshanteringen enkel och smidig!

Guide hur du för att hyra container i Solna

Behöver du hyra container i Solna och vill ha en enkel och smidig lösning för avfallshantering? Då har du kommit till rätt plats! Eftersom vi har allt samlat här behöver du bara skicka in en förfrågan med detaljer om avfallstyp, önskad storlek, leveransplats, datum och hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera företag som du kan jämföra innan du bokar. Vår kundservice är alltid redo att ta emot dina frågor och hjälpa dig om du behöver vägledning. När du väl har bokat med ett företag levereras containern till din plats och du kan enkelt börja slänga ditt skräp - allt utan krångel eller bekymmer!


Timmar sparade från tippen

14 588

Antal containeruthyrare

53

Nöjda kunder

10 000

Betyg

4,54 / 5

Så sorterar du när du ska hyra container i Solna

När du ska hyra container i Solna är det viktigt att känna till vilken typ av avfall du vill kasta. Varje avfallstyp kräver en specifik behandling för att kunna återvinnas på ett effektivt sätt, och vi felsortering kan en tråkig tilläggskostnad komma. Vi erbjuder en enkel guide för att hjälpa dig att sortera ditt avfall korrekt.

Om du behöver ytterligare hjälp eller har frågor, kan du alltid vända dig till vår tillgängliga kundservice för att få expertråd och svar på dina frågor.

Ej tillåtna material för Blandat avfall
Se tillåtna material

Inget matavfall eller vätska

Ingen elektronik eller batterier

Inga vitvaror

Inga däck

Inget farligt avfall eller asbest

Inget tryckimpregnerat eller behandlat virke

Containerstorlekar för hyra container i Solna

Välj storlek för att se mått och max last.

När du planerar att hyra container i Solna behöver du välja rätt storlek för att säkerställa att du har tillräckligt med utrymme för ditt avfall. Ett tips är att du kan ha flera tömningar om du har mycket avfall och litet utrymme för att ha en avfallscontainer, då kan en liten container med fler tömningar vara optimal. Att bestämma vilken storlek du behöver kan vara en utmaning, men vår guide kan hjälpa dig att få en bättre förståelse för dimensionerna och kapaciteten hos våra containrar.

Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vår tillgängliga kundservice för expertråd och support.

Mått:

Mått på en öppen 10 kbm container

Max last

6 ton

Utrymme som krävs

  • Måste placeras på plan och hård yta på minst 3,5m bredd och 15m längd.
  • 10kbm container får perfekt plats på en parkeringsruta.
  • Om placering under tak behöver det finnas en fri höjd på 7m.
Boka 10kbm container

Vanliga frågor och svar

Vem kan hyra container av er?

Alla, du kan hyra container i Solna avsett om du är privatperson eller företag.

Hur länge kan man hyra en container?

Vad kostar det att hyra en container i Solna med blandat avfall?

Vilka är de vanligaste container storlekarna i Solna?

Vad så jag slänga i min container?


Varför välja Recycla när du ska hyra container i Solna

Du får ta del av vårt samarbete med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag som specialiserar sig på hållbar avfallshantering i området, där du får komma i kontakt med flera företag samtidigt. Dessutom kan du spara pengar genom att jämföra priser och få kostnadsfri rådgivning. Som en extra fördel bidrar du även till att göra en god gärning för miljön!


Vad säger våra kunder

Anders,

Solcellsproffsen

Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.

Gabriel,

Villaägare

Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.

Störst på återvinning

I över tio år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

2013

Erbjudanden senaste månaden

713

Uppdrag senaste månaden

6710

Totalt antal omdömen

Hyra av 30 m³ container för Park- & trädgårdsavfall

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 2st 30 m³ container för Brännbart

PreZero Recycling AB fick omdömet

Hyra av 10 m³ container för Blandat avfall

PreZero Recycling AB fick omdömet