Begagnade komprimatorer

stationar komprimator

Hitta rätt komprimator för dina behov

En begagnad komprimator kan vara ett prisvärt alternativ för att hantera ditt företags avfall, men det innebär också risker. Med vår smarta jämförelsetjänst kan du jämföra både nya och begagnade komprimatorer för att hitta den bästa lösningen för både mobila och stationära komprimatorer.

Så kan Recycla hjälpa dig

Med en komprimator kan du enkelt minska transportkostnaderna för verksamhetens avfall och få mer utrymme på arbetsplatsen. Vi samlar dagligen in data om priser, leverantörer och utrustning för att kunna ge dig de bästa erbjudandena. Skicka in en gratis förfrågan om en komprimator så får du kontakt med 1-4 offerter att välja mellan – inom 5 sekunder.

Fördelar med begagnade komprimatorer

Att köpa begagnade komprimatorer kan vara ett prisvärt alternativ, men precis som när det handlar om att köpa begagnade bilar så kan det vara svårt att avgöra skicket på objekten. Utrustning i sämre skick innebär en risk för oplanerade driftstopp som kan skapa kostnader för företaget och leda till irritation hos personalen.

Innan du köper begagnade komprimatorer rekommenderar vi därför att du även samlar in offerter på ny utrustning. På så sätt kan du bedöma om kostnadsbesparingen överstiger eventuella kostnader för reparationer och driftstopp. Gör en förfrågan hos oss så får du offerter på både ny och begagnad utrustning.

Behöver du hjälp att hitta den optimala komprimatorn?

Det finns ett flertal varianter av avfallsutrustning att välja mellan. Vilken variant du ska välja beror på hur stort utrymme som finns tillgängligt, vilket material som behöver komprimeras och hur stora avfallsmängder som produceras. För mindre mängder kan en balpress vara lämpligt, vid större mängder rekommenderas en komprimator.

Vill du veta vilken avfallshanteringsutrustning som skulle passa bäst i din verksamhet? Hör av dig till våra kunniga rådgivare som kostnadsfritt hjälper dig att:

 • få en översikt över alla modeller och märken
 • få priser på att hyra, leasa eller köpa komprimatorer.
 • kunna jämföra mellan ny och begagnad avfallsutrustning.

Vanliga frågor och svar

Vad är fördelarna med en komprimator? Komprimatorer används för att komprimera och hantera avfall på ett effektivt sätt. Om ditt företag genererar stora mängder avfall, kan en komprimator minimera transportkostnaderna genom att komprimera avfallet, vilket resulterar i färre transporter.

Vilka material kan komprimeras med en komprimator? Komprimatorer kan hantera en mängd olika material. Här är några exempel:

 • wellpapp och kartong - emballage m.m.
 • papper - tryckerispill m.m.
 • plast - plastfilm, ensilageplast m.m.
 • trä – pallar m.m.
 • sopor - hushållssopor m.m.
 • metall - metallförpackningar, stort skrymmande metallavfall m.m.
 • brännbart avfall - en blandning av papper, trä, plast m.m.

Varför ska jag välja en begagnad komprimator framför en ny? Att köpa begagnad utrustning innebär oftast en kostnadsbesparing och kan vara bra ur miljösynpunkt. Innan du bestämmer dig är det smart att jämföra priser för både ny och begagnad utrustning – använd vår smarta jämförelsetjänst.

Var kan jag hitta återförsäljare av begagnade komprimatorer? Recycla har samlat de bästa återförsäljarna av begagnade komprimatorer. Skapa en förfrågan så hjälper vi dig att komma i kontakt med dem för att kunna jämföra deras erbjudanden. Utbudet av begagnade komprimatorer varierar mellan olika leverantörer.

Varför jämföra komprimatorer via Recycla?

Att jämföra priser och utrustning tar tid, därför erbjuder Recycla en jämförelsetjänst som innebär att du slipper kompromissa med tid, ekonomi eller hänsyn till miljön. Genom att använda vår kostnadsfria jämförelsetjänst kan du ställa olika alternativ mot varandra för att hitta en optimal lösning utifrån dina behov – oavsett om den lösningen innebär nya eller begagnade komprimatorer.

5 anledningar att jämföra via Recycla

 • offerter på nya och begagnade komprimatorer inom 5 sekunder
 • 1-4 offerter att välja mellan
 • över 100 000 förmedlade uppdrag sedan starten 2011
 • gratis offerttjänst
 • gratis rådgivning.
Checked checkbox Gratis offerttjänst
Checked checkbox Spara pengar
Checked checkbox Minska klimatpåverkan
Sveriges största marknadsplats
för återvinning med över 350 anslutna återvinningsföretag.
Vårt genomsnittliga betyg:
4.49/5
(6710)

Kundrecensioner

Bortforsling av 3 m³ - Solna

Peter är bra på att kommunicera, håller tiden och han är bra på att hitta på lösni...

Uniswed AB (United Services Sweden AB) fick omdömet

Bortforsling av 1 m³ (inkl. vitvaror) - Järfälla

Snabbt och smidigt!

Samira Flytt AB fick omdömet

Bortforsling av 6 m³ - Trollhättan

Fungerade bra

Återvinningsbilen i Väst AB fick omdömet